Nineteen

5K 237 60
                                    

Egy halk hangra keltem, amely a nevemet szólongatta, de nem tudtam beazonosítani ki az. Pislogások után és egy hatalmas nyújtózkodás után, meglepetten vettem észre, hogy a kanapén fekszem és fáj minden részem.

- Jól vagy?- kérdezte Nóri.

- Fogjuk rá- ültem föl.

- Bocsi, hogy felkelltettelek, de csinálnunk kell valamit- nézett körbe. Mellettem Adam aludt, a földön, pedig Jack és Evan, olyan kényelmetlen pozícióba, hogy nekem fájt nézni.

- Hány óra?

- Hat óra. Még senki sincs ébren nagyin kívül, de szólt, hogy szedjük össze magunkat, mert ha szülők felkelnek le leszünk cseszve.

- Jójó. Hozol nekem vizet légyszi? Addig felkeltem őket- pillantottam rá, mire bólintott.

- Ja és nem találom Bálintot. Nem tudod hol van?- fordult vissza.

- Most hirtelen nem, de had gondolkodjak- fogtam a fejem. Édes istenem szerintem, soha az életemben nem voltam ennyire másnapos- Adam- ráztam meg karját, de mivel nem kelt fel, így belefújtam a fülébe. Az mindig beválik. Ijedtébe ugrott egyet, majd gondolom összerakta, hol van és ki ő- keljetek fel- paskoltam meg, két bátyám fáradt arcát.

- Hagyjál anyu- fordult el még mindig aludva Jack.

- Kelj már fel baszki- ráztam meg a vállát. Evan fájdalmas arcot vágva felült, majd oldalra nézve rávágott egy nagyot Jack hasára, aki felüvöltött- Shhh, kussolj már te állat- kiabáltam rá suttogva.

- Mi a fasz- ült fel körül nézve.

- Rendet kell tennünk, mielőtt felébrednek a többiek.

- De hát itt rend van nagyjából- értetlenkedtek.

- De kint nem hiszem- húztam el a szám, visszagondolva a tegnapiakra.

- Tessék- adta a kezembe a poharat.

- Hozol nekem is légyszi?

- Nekem is

- Én is kérek

- Nincs is ennyi kezem- bosszankodott Nóri.

- Üdv a világomba- kuncogtam fel. Miután mindenki pótolta a folyadékot, gyorsan összepakoltunk bent és a bejárati ajtó előtt nagy levegőt vettünk.

- Egyébként jönnek értetek, olyan nyolc, fél nyolc körül- mondta Nóri, mire ledöbbenve néztünk rá.

- És csak most szólsz?- akadtam ki. Anyám meg fog ölni.

Kicsaptam a bejárati ajtót, ahol kész káosz fogadott. Szemét, üres üvegek és poharak mindenhol. Cigi csikkek, na meg egy kis hányás. A padok felborítva, a hamu szét hordva és nem beszélve a fáról, ami megvolt tépázva. Ó tényleg, macskát mentettünk, vagyis zacskót.

- Hányás a tied- mutattak rám.

- Azé, aki csinálta.

- Ki csinálta?- kérdezte Nóri.

- Peti.

- Tényleg?

- Most már igen. Ébreszd föl és hozz szemetes zsákot.

- Óvatosan keltsd fel, nehéz éjszakája volt- nevetett Evan. Mikor Peti kidőlt mellettünk, tele raktuk a fejét üvegekkel, hogy rajta marad e. Egy ideig rajta maradt és csináltunk vele közös képeket, de megmozdult és az összes üveg a fejére esett. Az egész fel lett véve videóra szerencsére. Szerintem akkor ütöttük ki igazából. Utána megtáncoltatták eszméletlen testét, de ránk szóltak, hogy tegyük le, úgyhogy a fiúk valahova lerakták. Lehet felkel és bosszút áll rajtunk. Van rá esély.

Life With BoysWhere stories live. Discover now