Ten

6.6K 244 29
                                    

Ma van október elseje. Ez a pár hét nagyon gyorsan eltelt. Suli után próbáltam legtöbbször a srácokkal lenni és elmentünk moziba, vagy be a városba iszogatni. Evan társaságával is voltam házibulikba és nagyon jól éreztem magam. Egyetlen negatívum, hogy anyám állandóan fotózásokra, interjúkra rángatott, hogy lássam milyen ez a világ. Egyáltalán nem érdekelt egyébként és végig untam az egészet, de legalább megismertem néhány új arcot. Köztudott, hogy anyám azt akarja, hogy nyomdokaiba lépjek és átvegyem az "örökségét" a műsorait stb. Azt persze nem kérdezte meg, hogy egyáltalán akarom én ezt vagy vannak valami más, egyéb terveid kislányom. Á. Dehogy. Na mindegy. Összességében, azért össze kovácsolódtunk a többiekkel. 

Anna és Adam állandóan egymásról beszélnek nekem, tökre oda vannak a másikért. Ricsi és Márk csajozgatnak és buliznak. Emma fülig szerelmes Jackbe, legalábbis szerintem. Sam pedig, hát Sam. Sokszor egymásnál lógunk suli után, szinte mindig nálunk van. Egészen vissza vett a véréből. Vagyis kénytelen volt, mert Adam minden kis érintésre ugrott. Eleinte szart rá, mit mond Adam, de megkértem rá, hogy legyen figyelemmel rá, mert nem akartam semmiféle konfliktust. Persze a perverz megjegyzések, provokálások, véletlen érintések megmaradtak, amikor senki nem figyelt. Újonnan az a szokása, hogy amikor megyünk egymás mellett kezét a derekamra rakja és levezeti a fenekemre és amikor lecseszem érte mindig azt mondja véletlen volt. Igen továbbra is nagyon érett a viselkedése.

Annához egyszer átmentem ott aludni és beszélgettünk erről és ő megvan győződve róla, hogy sokkal többet akar tőlem, mert látszik ahogy rám néz és a test beszéde is arra utal. Ezt onnan szedte, hogy interneten kutakodott erről, hogy '10 jel, hogy bejössz a pasinak' cikkek és videók, mert Adamen megakarta figyelni ezeket. De aztán mondtam neki inkább figyelje Sámuelt, mert még a hülye is megmondja, hogy Adam oda van érte. Engem még nem győzött meg Anna, szerintem ez hülyeség, de külön titkos beszélgetésünk van már emiatt.

Ami említésre méltó volt az a mai nap, azaz péntek. Tegnap sajnos horrort kellett nézni nála és semmit nem aludtam jó formán, mert féltem mint állat. Szóval rohadt fáradt voltam és ma edzésre is kellett mennem, amihez szükségem van valami koffeinre, de a pénz csak Jacknél volt.

- Na hogy aludtál? - lökte meg a vállam, mire kapott egy csúnya pillantást - Kicsit fáradtnak tűnsz.

- Elég szarul - feleltem cinikusan.

- Bezzeg ha velem aludtál volna - vigyorodott el a lehető legperverzebben.

- Hát, ha szeretnéd, hogy testrészek nélkül kelj fel, akkor felőlem aludhatunk együtt - mondtam, miközben a folyosón lévő diákokat figyeltem.

- Rendben, de akkor te is úgy fogsz kelni, hogy valamid hiányzik - vágott vissza.

- Kötve hiszem - szólaltam meg egy idő után.

- Hát, pedig én biztos vagyok benne.

- Szia Sam - köszöntem el tőle és szokásosan ott hagytam. Mindig ezt csinálom akárhányszor kiégek rajta, de legtöbbször visszaránt. Most amúgy is fontosabb dolgom van. Be kéne mennem Jack osztályához. Amit tudni kell, hogy húszan vannak és két lány kivételével csak fiú osztály. Beléptem a terembe és minden tekintett rám szegeződött.

- Sziasztok - köszöntem a két lánynak, akik mosolyogva vissza köszöntek. Házibulikon mindig ott szoktak lenni és ott is ismertem meg őket. Talán én meg ők ketten, azok, akikkel Jack normálisan viselkedik. Szerencséjük van - Jack adsz pénzt? - mosolyogtam angyalian, miközben megtámaszkodtam a padon. Anyám lezárolta a számlám büntiből a múltkoriért, szóval koldulok egy ideje.

- Aha - bólintott, miközben táskájába kezdett el kutakodni.

- Azt a rohadt. Micsoda nő. Szia - köszönt az egyik srác, akit még életemben nem láttam. Barna haja és szemei voltak és kb velem egy magas volt - Régóta kiszemeltelek magamnak és így testközelből, még lélegzetelállítóbb vagy - tette szívére a kezét, mire felhorkantottam.

Life With BoysWhere stories live. Discover now