Twenty one

1.8K 82 15
                                    

Meglepő módon vagy sem, iszonyú fejfájással keltem és nagyon ramatyul éreztem magam. Kivoltam száradva és nagyon fáradt voltam. Felkelltem, majd kinyitottam az ablakokat, hogy kiszellőztessek, mert elléggé alkohol szag volt a szobámba. Egy toppot és egy cica gatyát kiválasztva elmentem gyorsan lezuhanyozni, majd azt felkapva lementem enni, inni.

- Na megkelt a kis alkoholista- köszöntött Evan szórakozottan.

- Szét robban a fejem- léptem a szekrényhez fájdalom csillapítót keresve.

- Tulajdonképpen miért is ittatok és hol voltatok? Mert ez nem derült ki este- könyökölt fel Adam.

- Hát volt Jacknek egy-két elintéznivalója én meg unatkoztam itthon úgyhogy elkísértem. Aztán jött Misi is, vettünk piát és kicsit többet ittunk, ennyi- vontam vállat. Van az a pillanat, amikor muszáj hazudnod még, ha nehezedre is esik. Ha meg tudnák, hogy Jack mibe kevert bele, kibeleznék szerencsétlent.

- Milyen elintéznivalója?

- Nem tudom. Van valami kaja?-nyitottam ki a hűtőt.

- Nincs.

- Fasza- sóhajtottam fel- mit csináljak?

- Rántott húst.

- Nem már-húztam el a szám.

- És csinálhatnál csokis muffint- vigyorodtak el.

- Hogyne, moziba ne vigyelek el titeket?

- Tegnap feltakarítottuk a tojást utánatok szóval most tartozol nekünk.

- Nincs is itthon tojás már szerintem.

- De még van egy dobozzal.

- Ahj- morogtam, majd beletörődve az egészbe neki láttam, miközben elnyammogtam két pirítóst. Beizesítettem a csirkemellet, amíg föl raktam a krumplikat főni. Egyszer csak sugdolózást hallottam a hátam mögül.

- Mi a téma?- fordultam hátra.

- Á csak azt beszéltük, milyen jó ez a top. Többször is hordhatnád itthonra- néztek rám ártatlan kölyök kutya fejet vágva. Lepillantottam magamra és kérdőn néztem vissza. Egyszerű szürke cső topp volt rajtam, amit többször is viseltem már otthon. Most ezt nem teljesen értem.

- Hát jó- engedtem el az egészet, majd visszafordultam, miközben a telefonomon a süti receptjét kerestem. Ám ekkor nem találjátok ki, hogy kijött át. Sámuel saját maga. Lopva vetettem rájuk egy kérdő pillantást, mire elvigyorodtak. Ó, hogy rohadnátok meg. Utálom őket.

Teljes színészi tehetségemmel előre fordultam és még véletlenül sem néztem rájuk. Miközben paníroztam, olyan dolgokról beszélgettek, mint pl, videójátékok vagy a fociról, s közben még Jack is felkelt és négyen ültek a pultnál, engem teljesen leszarva hálisten. Aztán egy idő után már nem is figyeltem arra, hogy mit beszélgetnek, amikor egyszer csak felkaptam a fejem egy bizonyos beszélgetésre.

- Tényleg és mi van azzal a szőke csajjal, akiről múltkor meséltél?

- Hát találkoztunk múltkor, aztán tudod, hogy mennek a dolgok- mondta, mire megállt a kezem a vágásba. Ledermedve néztem magam elé, majd lepillantottam a kezemre, amiből kibuggyant a vérem és lecsordogált az ujjamon. Alsó ajkamba harapva próbáltam nem elkáromkodni magamat, majd a másik kezemmel belepakoltam a krumplikat a lábasba.

- Megdugtad?- kérdezték, mire felkaptam a lábast és lecsaptam a pultra. Közvetlen Sam mellett állva ránéztem pár centire lévő gyönyörű íriszeibe, amik végig pásztázták az arcom, majd egy pillanatra lejjebb kalandozott a tekintette. Ez csupán pár másodperc volt, de elég volt ahhoz, hogy fintorogva elhúzódjak tőle.

Life With BoysWhere stories live. Discover now