Nine

6.5K 235 17
                                    

A vasárnapom elég érdekesen telt. Reggel elmentünk edzőterembe a fiúkkal, ahol konkrétan alig edzettek, mert azzal voltak elfoglalva, hogy éppen ki nézeget engem. Kezdik túlzásba vinni ezt az egészet. Mi lesz később? Nem is akarom tudni. Aztán, amikor haza értünk a fiúk leültek filmet nézni, és ki jött át megint? Hát persze, hogy Sámuel kedves. Én meg takarítottam, miközben azt hallgattam, milyen jó nők vannak a tévében.

- A kisebbik szőke jobban néz ki - mutogatott Jack.

- Nincs is semmi segge - mondta Evan. Éppen a tv körül töröltem a port és beálltam a képbe, amire azonnali nem tetszést és hurrogást kaptam.

- Ne itt törölgess már - szólt be Jack - Nem látok semmit.

- Kuss - guggoltam le és letörölgettem a szekrényt polcait is.

- Na, de a másiknak nézd meg milyen a segge. Az már jobb azért.

- Szerintem a barnának van a legjobb - szólalt meg Sam.

- Nincs is benne barna - néztek rá értetlenül. Hátam mögé pillantottam és egy vigyorgó Sámuellel találkozott a tekintetem. Hihetetlenül meredtem rá, erre ő rám kacsintott.

- Haver ne már - szólt rá Adam.

- Ezek tények - nézett rájuk. Jack és Evan nevetve néztek engem és a vörös fejemet, de én inkább odébb álltam.

- Végülis igaza van - értett egyet Jack.

- Lehetne, hogy békén hagytok? - szóltam közbe.

- Jó na. Ú vetkőzés van - örültek meg, mire én is oda pillantottam. Meztelen lányok tekeregtek és táncoltak egy rúdon. Ugh.

- Úgy nézitek, mintha sose láttatok volna meztelen nőt - csóváltam meg a fejem, megtámaszkodva a kanapé hátulján.

- De azok nem táncolnak így.

- Hát kérjétek meg őket - vontam vállat.

- Táncolsz nekem így Bambi? - kérdezte kisfiúsan.

- Bármikor - simogattam meg a fejét, miközben az ablakhoz mentem, hogy beengedjem Pihét. Nem baj, hogy nyitva van az erkély ajtó, ő akkor is itt akar bejönni.

- Ez ilyen könnyen megy? - nézett ránk Evan.

- Csak nekem.

- Kuss már akció van - szólt ránk Jack. Hogy is mondjam. Az egyik leányzó félre vitte a csávót nyalókázni. Fantasztikus.

- Ilyet se láttatok még soha - álltam meg unottan ismét a kanapé mögött, de azok annyira bámulták a tévét, hogy nem is hallották mit mondtam. Lepillantottam az előttem ülő Sámuelre, aki mintha csak megérezte volna közelségem, hátra döntötte a fejét és úgy nézett fel rám. Tévére mutatott, majd rám és fel az emeletre, mire tarkón csaptam.

- Au - simogatta a tarkóját nevetve. Fiúk felénk pillantottak, de aztán vissza a képernyőre, mert már nem csak nyalókázás ment.

- Álmodban.

- Ott sok minden történik - mondta halkan.

- Igen? Micsodák? - könyököltem mögé, kezeimet mellkasára rakva.

- Hát...huncut dolgok - nézett előre.

- Például ilyenek? - suttogtam a fülébe, majd gyengéden beleharaptam fülcimpájába. Élesen beszívta a levegőt és úgy kirázta a hideg, hogy azonnal ránk kapták a tekintetüket.

- Ti mi a faszt csináltok? - kérdezte Adam. Sunyi vigyorommal néztem rá Samre, aki elvörösödve nézett maga elé, majd feszülten lehunyta pilláit. Gonoszul felnevettem, majd elsétáltam mögüle.

Life With BoysWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu