Deel 2

3.5K 192 37
                                    

Ochtend:
Als ik wakker ben zie ik nasser nog slapen ik ga naar de badkamer en fris me op draag een trainingspak en ga naar beneden ik maak ontbijt en wacht tot nasser komt na lang wachten komt hij niet.

Dan kom ik denk ik in mezelf. Ik stap naar boven "Nasser!? Nasser opstaan zied opstaan" zeg ik geen reactie hij ademt wel maar Oke dan verwen ik hem maar. Ik ga naar de badkamer vul een emmer met koud water niet helemaal ik ga naar binnen ik zie hem slapen. Vandaag ga je wakker blijven! Daar ga ik ik gooi de emmer water over zich heen wllh was zo grappig. "Wwat is errr gebeurt is eer aardbeving is er een tsunami ayema" OMG ik ging zo hard lachen. Hij kijkt mij zo van wacht maar gij:🙄😒☺️. Hij doucht komt beneden met zijn boxer. Heb ik misschien al verteld dat zijn 6pack zo lekker is Oke hij is knap punt uit!

"Kun je het goed zien?" Vraagt hij "Ja tuurlijk laat me nog even kijken zie ik het perfect" hij lacht ik was alles en ga zitten tis zo koud. Ik zie iets buiten. OMG!! "AAAAAAAHHHHH!!!" "NASSER NU AAAAHHHH!!! IK GA DOOD AYEMA" ik zeg rustig de Shada. Nasser komt bang naar me toe "wat is er schatje" zegt hij bang "eeen eeen spin die is zo groot" ik maak mijn handen zo lang mogelijk zahma die spin is zo groot.

Hij kijkt naar die spin en kijkt naar mij. Hij kijkt zo van: really nigga "zeg wllh je bent bang van spinnen?" Zegt hij "Nee eigenlijk niet ik wou gewoon weten wat je ging doen"

Na een tijdje kijk ik naar buiten en mensen weetje wat ik zag ik loop door het huis zo blij ik roep letterlijk "HET SNEEUWT HET SNEEUWT HET SNEEUWT!!" Nasser meskien hij weet nog niet met wie hij leeft




Kort deeltje k weet sorry maar heb geen zin om te schrijven sorry stemmen is gratis!❤️ en laat een reactie achter!❤️💎

Stem deel en volg me🎀💕

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now