Deel 90✨

352 33 2
                                    

Nouria:

Ik stap naar huis. En denk na het kan niet Nour houdt iets verbergen maar wat? Ik dacht echt dat ze met Mouad weg is gegaan maar niet dus.

Niets is wat het lijkt! Ik kom thuis aan zie mijn moeder in de keuken uitgeput. "Mama ga maar zitten ik kook wel verder" ze knikt na het eten ruim ik af.

Mijn ouders roepen mij "schat wanneer denk je aan trouwen?" Ik verschoot van de vraag ik bedoel ik ben nog helemaal niet klaar voor en mijn gedachtes waren al zeker niet bij trouwen.
"Ik weet niet mama en papa ooit wel maar nu?" "Je bent 19 schat het is tijd we hebben een jongen hij komt morgen" "maar da.." "nee schat het moet niet je hoeft geen ja te zeggen!"

Ik knik ik ga naar boven en val in slaap op naar een nieuwe dag!
-

Ik word wakker en bedenk al dat er mensen zullen komen om mijn hand te vragen pff helemaal geen zin!

Ik douch en kleed me om en ga naar beneden "salam mama Salam baba" ik kijk naar mijn zusje die pp de bank zit ik ga vertrek snel naar school met mijn auto ben bijna afgestudeerd!

Na school

School was saai zoals gewoonlijk maar nog 1 maand en dan zijn we er van af eindelijk ik krijg een bericht van mijn moeder wat ik moet halen van de Appie ik kijk snel na en haal alles wat ze nodig heeft.

Snel pak ik ook redbull en Milka de laatste reep maar als ik het wil pakken pakt een jongen het ook "ik was eerst!" Roep ik dus pak het "mijn zusje eet me als ik het niet haal!" Ik kijk hem lachend aan "ooit gehoord van een nachtwinkel!" Zeg ik "ja ga dan er naar toe!" Ik zucht ik pak gewoon de Milka en ga weg "EEEY DIE MILKA IS VAN MIJ!" Roept hij ik lach.

Na de kassa ga ik naar huis help mijn moeder in de keuken en hoor de bel ik doe open en zie...

Sorry voor het niet plaatsen! Ik ben in marokko

Wie denken jullie

Stem en reageer

True Life✨ VOLTOOIDМесто, где живут истории. Откройте их для себя