Deel 93✨

369 31 6
                                    

Ik heb zolang niet geplaatst sorry! Wllh je weet school enz mijn gsm was kapot i am so sorry! Maar druk op dat sterretje

Perspectief Nouria:

Ik loop door het huis heen en ga richting de keuken maar hoor iets bij de garage.

Ik hoor mijn ouders praten "Nee Nour heeft er zelf voor gekozen die hoer komt niet meer in mijn huis!" Hoor ik haar zeggen "dochter blijft dochter geef der een kans aub!" Ik hoor een schot.

Ohnee "AAAAAAHHHH!! NOURIA VERLAAT HET HUIS!!" Ik ren naar de geheime plek achter de kast.

"Ik weet dat je hier bent komaan" en hoor dat hij of zij verder zoekt. Ik krijg een berichtje van Nour maar negeer het ze zegt dat ze hier is.

Ik ga naar de voorraad kastje en pak het eten gelukkig is deze ruimte geluiddicht anders was ik al gepakt.

Ik eet en val in slaap kijk een beetje Netflix. Die persoon is er nog steeds zie ik door het gaatje wjjww ik moet dringend plassen pffieuww.

Die persoon is weg ik ren zo snel mogelijk naar de wc.

Als ik naar buiten ga hoor ik paar personen praten "Nour je weet wat het plan is!" Ze knikt "Ik weet waar ze zich verstopt!"

Ze rennen naar de kamer ik heb een plan!

Dus terwijl zij naar de geheime plek gaan blijf ik hier als ze eruit zijn ren ik er weer naar toe!

Ik zie dat ze weggaan en ren naar geheime kamer en doe een andere code en ga zitten "Hier ben je" ik draai me om en laat mijn zak chips vallen.

"Nour ik heb je gemist" en knuffel haar maar ik voel een prikje in mijn rug ik doe alsof ik flauwval die prikje doet niks is als water.

Toch niet!

-

Ik zie Nour mij wakker maken met een mes in haar handen! "Doe die deur open of jullie gaan er allemaal eraan!" Ze lijkt wel een gestoord wijf!

"Waarom?" Zeg ik "omdat ik het zeg je wilt je ouders toch niet verliezen" zegt ze "Jij dan? Wil jij je ouders vermoorden en verliezen slechte geweten op jou naam? Jou kinderen gaan opgroeien zonder een opa of oma!" Roep ik!

"Jij zult het ook nooit snappen ik deed dit allemaal voor jullie en kijk wat ik ervoor terug krijg! En dan mij een zus noemen! Heb je het dan zelf echt niet door je gebruikt mij!" Roept en komt dichter met de mes.

"Nour je bent mijn tweelingzus ik heb mijn leven moeten riskeren voor jou en dan zeg dit! Ik dacht dat jij mijn zus was" zeg ik en krijg een traan "ik en Amine probeerde mama en papa altijd te overhalen mama wou jou zelfs zien maar wie deed de moeite daar niet eens voor oh ja jij!" Zeg ik weer "Dat is hele.." "Nee Nour je snapt het niet je bedoelt dat WIJ alles deden voor jou en niet jij, jij zat alleen maar de hoer uit te hangen en ik en mama stonden altijd bij het parkje te wachten! Je hebt een kind"

Ze kijkt naar beneden "die tijd is voorbij iedereen verandert en zo zie je mij ook! Ik ben niet hetzelfde niet meer het oh zo brave meisje je leeft maar een keer leid je eigen leven laat de rest praten niemand hoeft over je te beslissen je leeft maar 1 keer!" Roept ze.

Ik geef der een klap "1 keer leef je inderdaad maar dan respecteer je Allah want door hem sta je nog hier! Anders was je denk ik allang dood! Leid je eigen leven maar ik zou oppassen met wat je doet niemand is toch te vertrouwen en zeker niet jij!"

En gooi dat mes weg "Je meent het? He!" Roept ze "Jij pakt gewoon iemands anders vriendje af! En mouad hoe zit het met hem"

Ze geeft me een klap "praat nooit over die flikker durf het nog een keer!" Ik kijk der woedend aan ze weet dat ik agressie problemen heb!

"Ik ben 25 minuten ouder dan jou ik heb agressie problemen en je flikt me dit?!" Ik duw haar hard op de grond "Stop!" Ik slaag der verder.

"Ik ben zwanger.."

Oeps! Wat gebeurt er nu!

Vraag van de dag: welke leerkracht irriteert je en waarom?

True Life✨ VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu