Deel 35✨

825 96 2
                                    


ZOU JE EVEN STEMMEN JE MAAKT ME ENORM BLIJ❤️🎉

Inaya:
Vandaag is de henna van de enige echte yousra ik ben super blij voor haar ik bedoel ze is er altijd voor mij geweest en ik was er altijd voor haar onderweg naar Yousra met Nasser is het te slecht afgelopen hij wilt dus van me scheiden maar NOWAY dat ik ga tekenen wat denkt hij wel?

Als ik er ben bel ik aan doet de moeder van yousra open "Salam benti" zegt de moeder blij "Salam gelti" zeg ik en neem amine mee naar binnen "Yousra is in haar kamer" ik knik en ga naar yousra Meskiena ze zit helemaal door de kamer te lopen "Hey dushiiii" zeg ik blij ze kijkt me aan "INAYA" zegt ze me half opgegeten ik lach "alles goed" ik knik "en Nasser hoe is het tussen jullie?" Vraagt ze "Hhij wwwilt ssscccheiden" zeg ik gebroken en huilend "niet huilen schat! Hij verdient je tranen helemaal niet! En weetje hij zal toch spijt krijgen niet vandaag of morgen maar op een dag!" Zegt ze ik knik.

"Yousra kleed je om" roept de moeder van yousra ze knikt ii help haar en kleed mezelf ook om en begin yousra make up te doen want ik ben er altijd goed in als ik klaar ben kijk ik blij naar haar "wat is het lelijk?" Zegt ze bang "Nee nee je ziet er adembenemend uit" zeg ik ze kijkt me blij aan

-

Het was zo leuk het is al ondertussen 1:30 en ga naar huis slapen ik slaap bij Salma omdat ze het goed vond dus waarom ook niet?

Aub stem ik sta nog steeds op #43 breng me omhoog naar de 30 of 1 zelfs ik heb bijna 3dnzd reads dus vergeet niet te STEMMEN EN VOLG ME

True Life✨ VOLTOOIDOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz