Deel 14✨

1.3K 152 16
                                    

Klik op dat sterretje eerst!💕🙌🏻

Inaya:
Ik word wakker als ik Nasser naast me zie slapen ik voel me zo duizelig ondertussen ben ik al 4,5 maanden zwanger nog bijna en dan heb ik eindelijk mijn zoontje vast die mij mama gaat noemen!

Ik ga naar beneden plots krijg ik een idee ik ga een naam zoeken met Nasser voor ons kindje inchallah er word aangebeld huh nu om 10:00u in de ochtend. Ik ga eerst naar Nasser want you never know! "Nasser Nasser iemand belde aan maar ik ben bang om te openen" zeg ik bang "schatje wacht ik ga me snel omkleden!" Zegt hij.

Daarna gaat hij naar beneden doet hij de deur open en zie MAYSAE! Wtf doet ze hier!? Oké dan maar. "Hey Inaya en Nasser het spijt me van wat ik jullie heb gedaan wat ik deed was slecht!" Ik kijk haar boos aan! "Hahah denk je ik vergeef het je!? Jij gooit zomaar SIHR op mij!" Met een nadruk op sihr ze kijkt geschrokken "Wwat zeg je nnnu?!" Zegt ze za3ma dat ze van niks weet! "Doe niet alsof we zijn je praatjes zat a vieze kehba je hebt zomaar sihr op me gegooid omdat je jaloers was van mij en Nasser kan ik er iets aandoen dat ik van hem hou nee kan ik er iets aandoen dat je jaloers bent!? JA uit mijn huis a vieze kehba!" Ze kruipt naar Nasser "jjje gggelooft mme toch liefje hé ik ik hou van je D-Dat weetje!" Zegt ze huilend en daar gaat ze weer! Kussen ik trek zo snel mogelijk haar haar "Bitch idk wat je doet maar ik denk wel dat ik een baby verwacht en oh ja zeker van HEM" zeg ik ze geeft me een schop in de buik waarna ik val. "Vieze kehba hoer wat doe je nog hier binnen NEE IK VOEL NIKS VOOR JOU IK RESPECTEER VROUWEN MAAR JIJ!? JIJ BENT GEEN VROUW KOWED UIT MIJN HUIS NU!" Zegt hij boos. Ik huil het doet pijn wat deed ze allah help me!😭😭 ik probeer op te staan maar dat lukt niet ik zie bloed op de grond wat gebeurt met me...

Mini deeltje ben druk met school sorry ik moet 15 definities uit mijn hoofd kennen wat wel veel is❤️ maar echt waar ik heb mijn 1k reads dank je! Stem zeker bedankt echt waar ik ben zo blij ik wist niet of mijn boek echt zo een Suc6 zou zijn maar kijk nu jullie zijn geweldig echt waar!

Kusjes Knuffel Mariam💍❤️

True Life✨ VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu