Deel 70✨

564 75 12
                                    

Stem aub 1 seconde van je leven

Soumaya:

Ik zie dat ik slaap op de schouder van Adam ik laat het maar zo geen zin om op te staan of zijn schouder is gewoon zo zacht. Paar minuten verder val ik weer in slaap.

-

Ik zie allemaal flitsen van fotos ik kijk Fadoua dodelijk aan ik hou niet van Adam ik ben gewoon pff hoe zal ik het zeggen gewoon beste vrienden of gewoon vrienden.

Amine:

"Hey schat alles goed!" "Ja met jou?" Ik praat nog verder tegen Salima "Meskiena chaimae allemaal een grote leugen ze denkt echt dat ik van haar hou" zeg ik tegen Salima.

Ik zie een gebroken chaimae oh nee ik ben haar kwijt maar boeie "ik haat je zo ken ik je niet het is uit vieze player" en ze spuugt op me en ze gaat huilend weg.

Ergens Is het zielig maar toch ik hou gewoon niet MEER van haar dus niet gaan zeuren.

Adam:

Zo mooi gezichtje zo mooi meisje maar ze ziet me gewoon niet staan ze heeft younes toch? "Adam mag ik water alsjeblieft" ik knik en geef haar een glas water ze kijkt me blij aan.

Ik ga naar de badkamer en was mijn gezicht ik heb zoveel meegemaakt maar echt veel dit is mijn leven en dit is voorgeschreven dus ik kan er niks aandoen maar alles heeft een reden toch?

Ik hoor iemand kloppen op de deur en doe open en zie een huilende chaimae "wat is er?!" Zeg ik bezorgt "Amine" ik loop boos naar amine.

"Wat heb je met chaimae gedaan!?" Zeg ik boos "uitgemaakt en wijs gemaakt dat ik niet van haar hield en nooit heb gehouden" ik geef hem een klap "VIEZE MANNELIJKEHOER!!" En ga boos weg.

Stem en reageer aub!✨😏

True Life✨ VOLTOOIDTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang