Deel 30✨

964 83 9
                                    

Stem even!

Nasser:

Ik heb de tickets gekocht amine gaat ook mee inchallah ik ben zo blij eindelijk een gezinnetje! Wat er ook gebeurt ik zal altijd van hun houden!

-

"Inaya pak je die koffer nog!?" Zeg ik "ik kan niet alles alleen a domoor" zegt ze boos en zucht "ik pak het wel pak jij amine?" Ze knikt en gaat verder met inpakken vandaag vertrekken we naar Indonesië super leuk toch! Beetje rust voor ons zelf en onze kleintje voor 1 weekje is het wel goed voor ons 3 tjes "kom je?" Zeg ik ze knikt ik stap de auto in.

Ze zet amine in de macsi cosi en dan stapt ze in en vertrekken we naar Schiphol! Na een tijdje is ze in slaap gevallen "we zijn er" zeg ik ze doet haar ogen open en pakt amine en een kar voor de koffers. We checken in en dan gaan we zitten "ik heb honger" zegt ze moe "ik zal wel iets halen" zeg ik ze kijkt blij terwijl ze Amine melk geeft hij heeft de oogjes van zijn moeder en de rest lijkt hij op mij!

-

Hier je eten zeg ik blij ze knikt en eet  het op ze kijkt naar me en geeft me een knuffel. "Waaraan heb ik dit verdiend?" Zeg ik "aan alles" zegt ze blij "De vlucht naar Indonesië vertrekt over enkele minuten graag zou ik j melden dat u klaar zet om te vertrekken"
Le vol pour l'Indonésie part dans quelques minutes je voudrais vous dire que vous êtes prêt à partir" en dan ook in het engels
"The flight to Indonesia leaves in a few minutes I would like to tell you that you are ready to leave " na een tijdje gaan we in het vliegtuig op naar Indonesië!

Maysae:

Ik ben veranderd alhamdoelilah ik ben weer halal bezig. Elke dag bid ik meer en meer en ook steeds op tijd mijn leven is veranderd en gewoon om dat dit True life is WoW mensen ik heb iemand ontmoet maar nu is het de tijd niet om aan liefde te denken meer tijd aan allah!✨❤️

Hey schatjes nieuwe boek al gelezen? Ik ben zo blij ik sta op 45 in romantiek en gisteren nog op 49 bedankt mensen vergeten jullie ook niet te stemmen!?

True Life✨ VOLTOOIDDonde viven las historias. Descúbrelo ahora