Deel 91✨

342 24 2
                                    

Ik open de deur en zie Mouad!

Really! Mouad effe serieus ik ga sowieso nee zeggen het is de liefde van mijn zus dus geen denken eraan!

Ik help mijn moeder in de keuken je weet wel hoe dat gaat

-

"Praat even met elkaar" zegt mijn vader ik knik en stap naar de tuin op de schommelstoel.

"Je weet toch dat dit fout is!" Zeg ik hij knikt "je zal toch ja moeten zeggen!" Zegt hij boos "euhm nee bedoel je ik trouw met wie ik wil jij bent mijn baas niet oke!" Zeg ik boos "geen denken eraan dat ik met die liefde van mijn zus gaat trouwen!" En stap naar de woonkamer

"En?" Vraagt mijn moeder "ik zeg nee!" De ouders van Mouad kijk naar beneden en zeggen "machlish benti we begrijpen je wel!" Ik knik .

Ik zie Mouad met zijn lippen "je krijgt spijt!" Pff het laatste waar ik aan denk is hem! Ik ga snel naar boven ga douchen en slapen!

-

Vandaag ben ik 17 geworden ik bedoel Nour ook maar dan zonder haar vandaag ga ik weer naar het parkje waar ik Nour altijd zie! En ze moet flink wat uitleg gaan geven!

19:00:

Ik stap naar het pleintje en zie Nour ik kijk blij "happy birthday!" En doe onze verjaardags handshake die we hebben verzonnen toen we 6 waren.

"Nour je moet me flink wat uitleg gaan geven!" Ze kijkt me niet begrijpend aan "Mouad! Je liegt Nour!" Ze kijkt naar beneden "niemand mocht iets hiervan van weten ze gaan me vermoorden als ze het weten je brengt me alleen steeds meer in gevaar!"

En ze gaat lopend weg maar laat een briefje vallen.

Dit is een val ga onopvallend weg ze hebben je in de val gelokt Nouria ga alsjeblieft ga weg het is een val kom vanaf vandaag niet meer naar het parkje ze zullen je pakken!

Ik stap onopvallend maar zie de jongen van Milka remember

"Hey jij weer kom je hier dikwijls!" (Wjwj hallo k3 tijdjes) "stop daar en rot op" "ben Ismail!" "Nou leuk voor je doei!"

En ga naar huis

Stem deel en reageer waar zijn mijn lezers gebleven!

Dikke SO naar:

_Chocolateh_
Belleza_marroqui
trannquillo
arabiecprincess
XberbersegurllltjeeX
schrijfster_MS

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now