Deel 64✨

602 48 0
                                    

Stem

Amine:

Ik zie die jongen al aankomen en me een klap geeft "let op je woorden vieze mannelijke hoer" als hij me wilt slaan zie ik chaimae bang kijken "Jaouad laat hem gewoon" Jaouad heet hij dus hij knikt en stapt weg ik kijk chaimae aan hoe moet ik het zeggen.

"Chaimae!" Zeg ik "alsjeblieft chaimae!" Zeg ik bijna huilend "wat is er?! Je slaagt me noemt me een hoer ik kreeg een 3 voor die opdracht en dan zeg je nog tegen mij chaimae?! Ben je 100 in je hoofd denk het niet blijf gewoon uit mijn buurt en wil je met me praten doe dan normaal en drink geen alcohol meer en ga niet laat naar buiten want dan ben je zelf een hoer!" Zegt ze boos en gaat weg ik kijk haar met betraande ogen aan.

Chaimae:

"Maar ik hou van je" kwam er uit zijn mond hoe moeilijk het ook is ik moet zeggen dat ik niet van hem hou "maar ik niet van jou!" Zeg ik hij kijkt me geschrokken aan "ben je s...serieus?" Zegt hij huilend "ja!" En ga zonder medelijden weg want ik net deed breekt me gewoon!

Salwa:

Saïd Saïd Saïd de enige die ik nu wil diegene die me echt liefde gaf maar hij wilt mijn zus en ik kan dat niet zo toelaten ik hoor de bel en zie mensen met een bivakmuts en een spuitje in me steken en stilletjes val ik weg

-

Ik zie Sanae en Safouane ik kijk ze aan als ik zie dat ze overal bloed hebben wat gebeurt er met hun dit kan niet nee!!

Ik zie Saïd binnenkomen "de derde is er ook al woepaaa" zegt hij blij "Saïd waarom doe je dit je weet dat niet Oke is!" Hij geeft me een klap "jij verraadster hoe durf je zelfs!!" Ik heb hem verraden maar om een reden!!

Stem reageer en ja

True Life✨ VOLTOOIDحيث تعيش القصص. اكتشف الآن