Deel 60✨

646 52 4
                                    

Klik op dat ⭐️
Fadoua:
Ik stap de kamer in en zie een verdrietige amine meskien "wat is er!?" Vraag ik ongerust hij wijst naar zijn gsm ik lees de betichten met chaimae OMG hoe kon hij!!

"BEN JE HELEMAAL GEK!??" Zeg ik boos "HET IS MIJN FUCKING BESTE VRIENDIN!!" Zeg ik huilend "s-sorry" zegt hij gebroken "IK HAAT JE!!" Boos ga ik naar beneden mama is zwanger van een TWEELING!!

Ik hoor de bel en doe open een gebroken vuile chaimae Meskiena "ik ben aangevallen en geslagen door mijn omdat ik het vertelde aan je broer alsjeblieft help me!!" Roept ze hard mijn moeder komt erbij "Kom snel binnen" zegt mijn moeder.

Ik zie chaimae nee knikken "wat is er gebeurt!?" Zegt mijn moeder ongerust

Inaya:

"Wat is er gebeurt!?" Vraag ik ongerust "het komt door je zoon!" Zegt ze bang als ze amine van de trap ziet komen "ik!? Jij moet je benen maar niet openspreiden voor je neef KEHBA" zegt hij op een nadruk op kehba "heb ik je zo opgevoed??!!!" Ik pak snel een slipper dn gooit super hard tegen zijn hoofd "AUWW MIJN OOG" zegt hij bijna huilend.

"Karma is een bitch" zeg ik en kijk weer naar chaimae "ik heb het aan amine verteld dst ik ben verkracht omdat ik van hem hou hij gaf me een klap en noemde me een hoer ik stuurde hem een bericht waarna hij terug stuurde met een erge tekst en het kwetste mij heel erg! Mijn neef kwam langs en sloeg me heel erg hard hij wou me weer verkrachten maar ik kon net weglopen  en nu ben ik hier" zegt ze huilend "meisje toch onze huis is jou huis dat weet je" ze knikt "shokrane mag ik iets eten?" Ik knik "neem een douche en dan vind je het eten al op tafel" ze knikt

Chaimae:
als ik naar de badkamer ga bots ik tegen amine "sorry" zegt hij gebroken het doet me pijn maar ik vergeet niet wat hij heeft gezegd die woorden blijven in mijn hoofd.

"Alsjeblieft!" Ik loop door als jk zie dat hij mijn hand vast pakt "Amine laat haar los!!" Zegt Fadoua hij laat me los en kijkt diep in mijn ogen "vergeef me" ik doe alsof ik hem niet hoor en loop door.

Ik stap in de douche en voel de warme waterstralen over mijn lichaam als ik klaar ben dan droog ik me af "MAG IK ALSJEBLIEFT DE HAARDROGER" ik hoor iemand en dzn zie ik amine "hier" ik zeg niks en sluit weer de deur en droog me haar stijl die snel en zet mijn haar in een strakke hoge staart ik draag mijn onesie eigenlijk van Fadoua.

Ik ga naar beneden en zie het eten "shokrane gelti" ze knikt ik eet amine zit over mij hij schopt de hele tijd tegen mijn been ik doe mijn benen onder de stoel en kijk hem irriteert aan.

-

Als ik klaar ben ga ik naar boven ik ga amine het vergeven maar niet helemaal!
Ik klop aan "Amine ik vergeef het je!" Hij kijkt me blij aan en hij knuffelt me. "Dank je!" Ii knik en ga naar Fadoua haar kamer en val ik slaap.

Stem reageer en volg me

Wat vinden jullie ervan dat Chaimae amine vergeeft

True Life✨ VOLTOOIDDonde viven las historias. Descúbrelo ahora