Deel 61✨

670 56 6
                                    

KLIK OP DAT⭐️

Chaimae:

"SIKEE IK GA JE HET NIET VERGEVEN!!" En loop weg het doet pijn om zo te reageren maar toch hij noemde me een hoer ik ga naar de logeerkamer en val in slaap.

Inaya:

Ik hoor haar nog toepen en verdrietig naar haar kamer lopen wat mijn zoon heeft gedaan kan gewoon niet "Nasser wanneer moeten we het aan Fadoua vertellen?" Ik zie Fadoua naar beneden komen "wat vertellen?!" Zegt ze geschrokken.

"Ga zitten en niet boos worden alsjeblieft" ze knikt "euhm dus ja hoe zal ik het zeggen" zeg ik "zeg het me!!" Zegt ze boos "je bent mijn dochter maar Nasser is niet je biologische vader.." ik zie haar tranen naar beneden komen "jullie vertellen dit nu!?" Zegt ze en geeft Nasser een klap en mij ook "ik haat jullie!!" En ze rent weg "LAAT HET ME UITLEGGEN" zeg ik huilend "je hebt net alles uitgelegd ik noemde mijn niet biologische vader altijd papa!!" Zegt ze huilend en rent naar boven.

"Waarom waarom!??" En ik gooi alles wat ik zie kapot "Inaya doe rustig het is niet goed voor je baby" hij heeft gelijk.

Fadoua:

Ik hoor alles kapot gaan beneden misschien moest ik niet zo reageren misschien moest ik ze gewoon uitpraten misschien werd ze verkracht. Zoveel vragen maar geen antwoorden.

Ik ga naar gelti Douae diegene die me altijd hielp en haar dochter Ahlam.

Ik pak een koffer en paar spullen mijn gsm etc. Ik vertrek snel zonder dat ze iets door hebben als ik buiten ben ga ik huilend naar gelti douae.

Ik bel aan "Salam gelti" zeg ik ze kijkt me bezorgt aan "mijn vader is niet mijn biologische vader" zeg ik huilend ze neemt me in haar armen "kom hier schat ik heb hier verschillende machines chocolade kan jou zeker helpen hier maak maar een chocoladereep" lachend kijk ik haar aan.

"Pizza is ook goed als je wilt?" Zegt ze weer "ik maak toch wel een chocoladereep" ze knikt "ga maar Ahlam staat ook aan de machine" ik knik "kan ik hier een paar daagjes blijven?" Zeg ik "tuurlijk schat onze huis is jou huis je hoeft het niet vragen!" Zegt "je kunt met Ahlam slapen?" Ik knik.

"Kan het sneller?" Zeg ik lachend "FADOUA!!" Roept ze hayeck hard "Hahah alles goed" zeg ik snel "ja met jou wacht even mijn chocoladereep is bijna klaar" ze pakt haar reep "hier maak meer zelf eentje" ik knik "wat brengt jou hier" zegt ze "mijn vader is niet mijn biologische vader" zeg ik "oh schatje toch kom hier" en knuffelt me "MAAR CHOCOLADE ZAL JE ZEKER HELPEN" zegt ze ik kijk haar blij aan.

-

Als het avond is sluip ik naar de machine en maak nog een reep weet je hoe lekker dit is!? Ik zie geli imrane "Haha pak maar hoeveel je wilt" en hij gaat weer ervandoor ii lach in mijn zelf ik zie Yassin naar me komen "hallo ikke ook chocoja" zo schattig "tuurlijk hier pak maar een stukje" zeg ik snel hij knikt "danke" ik ga naar mijn kamer en zie Ahlam op mijn gsm met een grote mond "WAT DOE JE!?" Zeg ik snel "hier e-een beticht" ik kijk naar de bericht!?

Wat zal er zijn?

Wat vinden jullie van haar reactie!?

Stem reageer en deel

True Life✨ VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu