Deel 8

2.1K 128 11
                                    

Inaya:
Ik word vastgepakt ik roep de tranen komen naar beneden die van de auto hij grijpt me vast. "HELP IEMAND HELP!!" Roep ik op mijn luidst maar niemand die me hoort ik shot in zijn b*llen en hij zakt in elkaar ik probeer weg te rennen maar hij grijpt mijn voet waarna ik val. Gelukkig heb ik nog op thaibox gezeten ik geef hem een linkse en dan shot ik weer in zijn b*llen en geef nog paar boksen. Uitgeput ren ik weg. Ik ben thuis eindelijk maar die man, hij komt me bekend voor ohnee waarom die man hij... nee yallah ik begin alles uit tehuilen "WAAROM!!" Ik bel Nasserdine na paar minuten komt hij naar huis ik begin te huilen hij neemt me in een knuffel dit voelt zo vertrouwd. Hij keek naar mijn arm "Inaya wat is dat?" Zegt hij bezorgt "D-dat i-I-s iemand had  me pijn gedaan een litteken toen je weg was in de auto hij zei tegen mij dat dit door mijn vader kwam ofzo" tranen beginnen te stromen "Als ik die man pak dan vermoord ik hem" zegt hij met een tikkeltje woede zo Cute hij houdt van me "Nasserdine.." zeg ik "Ja Inaya" zegt hij "ik hou van je" en geef hem een knuffel dit voelt ze vertrouwd.

Nasserdine
Ik word gebeld door Inaya. Ik ga naar huis en zie alles kapot ik ga naar haar toe want ik hoor gesnik ik geef haar een knuffel dit voelt zo vertrouwd. Ik keek naar haar arm "Inaya wat is dat" zeg ik bezorgd "d-dat i-i-s iemand had me pijn gedaan een litteken toen je weg was in de auto hij zei tegen mij dat dit door mijn vader kwam ofzo" "Als ik die man pak dan vermoord ik hem" met een tikkeltje woede.

  "Nasserdine.." zegt haar lieve zachte schattige stem "Ja Inaya" zeg ik "Ik hou van je" en ze geeft me een knuffel  dit voelt zo fijn "Ik ook van jou"  voeg ik erbij

Na een lange dag gaan we slapen op naar morgen




Kort deeltje ik weet het sorry ik heb het te druk

Wie was die man?

Stem reageer en deel!

150+ stemmen

Bedankt voor de 200+ reads gisteren had ik maar 199 ik keek terug en zag ineens 212 bedankt schatjes!😍❤️


Up?🙌🏻

Sorry voor het lang wachten Wattpad deed raar

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now