Deel 6❤️

2.5K 139 28
                                    

Nasser:
Ik ging even weg en liet Inaya in de auto alleen ik ging naar mijn schoonvader omdat hij mij nodig had. Ik bel aan en hij doet open "Salam" zeg ik "Salam" antwoord hij terug ik neem plaats "Wat is er waarom had je me nodig" vroeg ik "Ik weet niet wat ik moet kopen voor mijn vrouw ze is bijna jarig" ik kijk hem aan vraag ik "Koop iets leuks lekkers" zegt ik "Shokrane schoonzoon" Zegt hij "Geen probleem"

Ik ga weg na een uurtje ga ik naar Rotterdam naar mijn ouders. Als ik daar ben praat ik nog een beetje en ga ik na 3 uurtjes naar huis. Onderweg bel ik Inaya geen antwoord na 12keer bellen neemt ze niet op. Ik rij sneller. Ik ben thuis ik zoek rond geen Inaya dan stap ik de woonkamer binnen...

Sanae:

Hey iedereen jullie kennen me niet ik ben de zus van Inaya ik heb haar sins de trouw niet gezien waarna ik haar erg mis natuurlijk want ze gaf me altijd tips ik ben 18 jaar en heb iemand op het oog.

"Mama ik ga naar school!" Zeg ik ze knikt ik vertrek mijn kleding is een croptop en een mini rokje met addidas superstars ik ga naar buiten "Toet Toet" hoor ik de auto "Dag schoonheid liftje nodig" hij knipoogt "Oh jah bedankt" hij Heet Jaouad. Ik stap in en we vertrekken naar school ik word de les uitgestuurd dus ga ik maar naar de lounge

Als ik in de lounge ga kijkt iedereen me aan ja ik weet ben lekker maar Oke. Dan komt iemand mij erg bekend voor! Oh nee tis onze broer Marwan met een andere vrouw namelijk marwan is getrouwd en als hij me ziet dan wurgt hij me!





Huh wat gaan Sanae doen?

En wat vinden jullie van het voorstel van De vader van Inaya?

Wat gebeurt er met Inaya!?

Stem deel en reageer natuurlijk!!

True Life✨ VOLTOOIDDonde viven las historias. Descúbrelo ahora