Deel 5👅

2.8K 145 50
                                    

Inaya:
Ik zit in een kamer ik ruik een geur laat me raden waar ik ben in het ziekenhuis🤢. Ik kan me niet echt herinneren wat er is gebeurd "Waar ben ik" vraag ik zachtjes "Je bent in het ziekenhuis" zegt mijn moeder wacht wat mijn moeder!? Oke ik laat het zo "wat doe ik hier" "je bent flauwgevallen" zegt mijn moeder.

Nasser:
Ik bel snel het alarmnummer ze komen haar ophalen we zitten in het ziekenhuis te wachten tot ze wakker word het is al een dag voorbij nog niks "Waar ben ik" vraagt ze zachtjes "Je bent in het ziekenhuis" zegt mijn schoonmoeder "Wat doe ik hier" vraagt ze "Je bent flauwgevallen" antwoord weer mijn schoonmoeder. Ik ga even naar buiten de dokter haalt de familie even naar de gang "We hebben goed nieuws" zegt de dokter "Ze mag vandaag naar huis en er is een baby opkomst" ik kan mijn oren niet geloven?? Een baby we hebben een kindje! "Ik word vader!" Roep ik blij. "Wie is de gelukkige" vraagt de dokter "Ik" ze zegt nog dat ik naar binnen mag gaan om haar Het nieuws te vertellen.

Inaya:
Ik hoor nog wat geluid in de gang maar kan het niet goed horen. Nasserdine komt Naar binnen. "Inaya ik heb goed nieuws" ik knik "Je mag vandaag naar huis" ik ben echt blij Jeej *sarcastisch* "en we krijgen een kindje" zegt hij blij "WE WORDEN OUDERS" roep ik als een gekke "Hoelang ben ik al zwanger" de dokter zegt dat ik 4 weekjes zwanger ben allhamdoelilah. Ik vertrek naar huis de dokter gaf ons een boekje waar er in staat wat ik moet eten en niet enz.

Ik wacht in de auto er komt een onbekende man binnen. "Je vader zal spijt krijgen van wat hij heeft gedaan!" Ik ben bang ik roep schreeuw niemand die komt hij pakt een zakmes "Deze litteken blijft bij je tot de dood dan zal je er goed aan herinneren" hij pakt de zakmesje en tekent met de mesje een I mijn  vader heet Imad dus ik denk vandaar dat die I hij dat doet  "AAAAAUUUWWW HELPP!!!! HELPP" zeg ik die man komt me zo bekend voor maar van waar  de tranen komen naar beneden De  I staat  voor mij vader zijn naam de man gaat weg.

ik ga alleen naar huis niemand is thuis. Ik begin alles uithuilen (is dat een correcte zin? #schrijfster) waar is Nasser waarom is hij er niet de moment dat ik hem nodig heb is hij er niet NASSER!! Alles komt eruit mijn tranen ik begin lichtjes alles zwart voor me te zien niet weer!

Wat zou er gebeurt zijn met Inaya

Wie is die man??🙄🤭.      

En waar blijft Nasser?


Vergeet natuurlijk niet te stemmen!
Stem deel en laat een reactie achter!

STEMMEN IS GRATIS

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now