Deel 73✨

610 61 17
                                    

Stem letterlijk 5% op mijn tel!😭😂

Soumaya:
Ik geïrriteerd naar Adam en chaimae pfff jaloezie wat met me doet "ik wil eten!!" Roep ik ik zie Adam kijken. Ik negeer zijn blik en praat verder tegen younes.

"Gaan we naar de MC" ze knikken tevreden. Hij besteld het eten en daar zitten we allemaal te eten. Ik morst perongeluk op me eigen "hier een papiertje" ik knik.

Ik veeg het van me af en eet verder.

-

"We zijn er!" Roept younes blij ik knik en kies een kamer uit. "DEZE WORDT VAN MIJ!" Roep ik en spring op het tweepersoonsbed weetje hoe leuk dit is!

Ik kijk rond en stop mijn kleren in de inloopkast en kijk rond en bewonder het huis het is zo mooi jullie weten niet.

Ik ga naar beneden en kijk rond ETEN! Ik roep niemand want als er eten is wordt er niet gedeeld toch?

Ik zie Adam naar beneden komen maar ik negeer hem "je deelt niet!" Ik kijk hem aan "als ik eten heb deel ik nooit!" Zeg ik hij wilt een stukje pakken maar dan sla ik op zijn hand. "Ik zei toch ik deel niet!"

En ga boos naar boven met het eten. Sommige mensen moet eens leren luisteren zoals Adam! Ik kijk Netflix The 100 er komt een seizoen 5 heb ik gehoord!!

Ik haat Clarke waarom? Ze is een kehba en ik mis finn! Hij was mijn liefde! Echt waar en ik heb gehoord dat Lincoln nog dood gaat en Octavia ook maar Oke te veel gezegd denk ik.

Als ik klaar ben leg ik mij computer neer en zie Adam halfnaakt "ga je omkleden rare gast!" Eerlijk is eerlijk zijn lichaam is zo perfect en die sixpack dan Damnn Daniël. Hij is lekker bruin. "Kun je het goed zien" ik word rood en kijk naar benden oeps!

Stem en reageer

Vraag van de dag: wat gaan jullie doen vandaag!

Ik mijn koffers inpakken want morgen naar NEDERLAND!!

True Life✨ VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu