Deel 79✨

533 46 8
                                    

Inaya:

Ik moet bevallen van een tweeling! Een tweeling mensen

Het zijn 2 meisjes eindlijk alhamdoelilah ik ben blij ik denk dat ik ze Nouria en Nour ga noemen 2 mooie namen toch?

-

Ik ben bevallen van 2 prachtmeisjes Nouria El walfa  en Nour El walfa  ik neem hun in mijn armen. Al snel vallen ze in slaap ik ga eindlijk rusten.

Ik slaap zachtjes en val in slaap

Adam:

Beste dag ever! 1: ik heb Soumaya verkering gevraagd! 2: mijn moeder is bevallen van een 2ling Nouria El walfa en Nour El walfa 3:salim is opgepakt.

Ik en Soumaya zijn al in Nederland en gaan mijn moeder bezoeken "nee ik ga niet met lege handen is hsouma" zegt Soumaya. Ze pakt leuke truitjes in het roze op het ene staat er: I am Nour en de andere; I am Nouria.

Ze heeft er nog van alles er in gestopt "we kunnen nu pas vertrekken" zegt ze "na 100 jaar?!" Zeg ik "neehh na 1 eeuw" ik lach ze is raar dat is leuk aan haar!

We stappen naar Pastillastraat 54 want daar ligt het ziekenhuis we stappen binnen en ga naar boven we weten al waar ze ligt.

Als we er zijn kloppen we en zie ik mijn moeder. We zijn ook snel naar de MC gegaan voor eten "ETEN!" Roept ze blij we lachen.

Soumaya:

Ik breng de cadeau naar Inaya "alsjeblieft" "dat had niet gehoeven!" "Jawel!" Ze kijkt met pretoogjes naar de truitjes "zo leuk!"

-

Het was een leuke dag Nouria en Nour hebben 1 ding verschil hun neusje! Maar dat is allebei schattig.

Als we klaar zijn ga ik naar huis na een lange dag ik douche en ga slapen op naar een nieuwe dag en dromen over Younes!

Nene grapje over Adam

Stem en reageer

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now