Deel 53✨

669 61 16
                                    

Klik even op dat⭐️
Inaya:
Ik stap naar huis als ik thuis ben voel ik een klap op mijn gezicht branden "vieze hoer dat je bent met andere mannen praten!" Zegt hij en spuugt op mijn gezicht.

Huilend ga ik naar boven dit is de 8ste keer dat ik ben geslagen elke dag een beetje meer waarom weet ik niet ik doe helemaal niks verkeerds hij overdrijft altijd ik mag zelfs niet met neven praten! Maar boeien ik haat hem ik hield zoveel van Saïd maar mijn liefde voor hem is hele verdwenen in de lucht.

Nog steeds denk ik aan die man met het kindje ze komen me zo bekend voor het lijkt alsof ik ze eerder heb gezien maar ja.

Ik zie een vrouw naar Saïd hij zit haar vol te betasten en te kussen "doe die deur open ik heb een lekkere vrouw" tranen glijden naar beneden ik zie het meisje lachen hoe durft hij zelfs weet je ik speel gewoon hard to get! Ik ga ook een jongen pakken en het doen of...

Moet Inaya zelfde spelen of?

Ik ga naar Fadoua en kleed haar om ik geef haar eten en dan valt ze in slaap.

Douae:

Ik word tegen de muur geduwd "douae zie je dan niet dat ik van je hou" fluistert imrane in mijn oor ik kijk hem bangelijk aan "alsjeblieft douae alles wat ik deed was voor jou de ijsmachines de donutsmachines de cola fanta en poms machines de pizza machines en dan gaan we wel even verder! Het was allemaal voor jou" hij heeft gelijk ik heb zoveel van hem gekregen zelfs een eigen milkamachine je kunt je eigen smaak maken!

Ik hou van hem!❤️

Stem reageer en volg me!❤️

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now