Deel 95✨

191 17 5
                                    

Als eerst! Ik heb letterlijk 9 maanden niet geüpload sorry daarvoor mensen had geen inspiratie meer🙈 Lets begin wllh het spijt me echt 

Nouria:
Ik word wakker door het zonlicht dat door de gordijnen schijnt. Denkend aan Nour of ze nou wel echt de waarheid spreekt of liegt.

Ik praat er later wel over met haar maar niet nu. Ik ga douchen en pak mijn kleding. Ik pak snel een frisse douche en kam mij haren snel.

Het is zondag dus morgen weer school. Ik loop naar beneden naar de koelkast om te ontbijten. Honger heb ik niet echt maar eet een broodje met Nutella en dan drink ik nog wat Atay.

Als ik dan klaar ben ruim ik snel alles op en was af, moet toch ook wel gebeuren of niet?

Ik ga naar mijn kamer pak mijn oplader en laad mijn gsm op. T wordt tijd dat ik een nieuwe ga halen. Ik heb namelijk een iphone 5c en ja bepaald nieuw is niet echt.

K check mijn bank saldo, genoeg! Genoeg om
Een nieuwe te halen. K ga geen iphone x kopen maar gwn een IPhone 8.

~~

K heb mijn nieuwe gsm gehaald en ga naar de AH gwn wat snackjes tussendoortjes. Ik haal het volgende:
reddbull
Chocolade
Chips
Koekjes
Snoep
En dan sta ik aan de kassa

Ik zie die jongen van vorige keer kennen jullie kennen hem nog. Blijkbaar werkt hij hier ik kijk naar zijn naamkaartje "Imrane" 

Ik reken af en ga dan naar huis. Thuis aangekomen plaats ik mijn simkaart en voeg de nummers van mijn ouders in zus broer enz...

23:43 

tijd om te slapen...

word ik wel weer wakker? heb ik vandaag gebeden of weeral uitgesteld?


mijn excuus:


beste lezers,

Het spijt me zo erg van niet posten en niet schrijven ik had wattpad een tijdje verwijdert maar nog steeds het spijt me zo erg k voel me zo schuldig blijf dit verhaal lezen er komt natuurlijk veel meer k vertrek over een weekje op vakantie he spijt me wllh

True Life✨ VOLTOOIDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu