Deel 56✨

660 63 10
                                    

Inaya:

Ik stress me dood iedereen weet dat Fadoua niet mijn dochter is ik bedoel jawel maar ik moet het wel ooit gaan vertellen niet nu maar ooit.

Ik ben nu bijna 3 maandjes preggy ik ben echt blij voor alles.

"Mama ik moet even naar iemand ik kom nu" ik knik "maak het niet te laat!" Zeg ik snel tegen Fadoua ze knikt

Fadoua:

Er heeft een oude vriendin van mama mij gebeld salwa heet ze wie dat is weet ik niet maar ze wou dat ik kwam. Hmmm wat zal er kunnen zijn. Ik bel aan en ze doet open.

-

"Niet schrikken maar ik ben de zus van je moeder" zegt ze ik lach me hier dood "het is morgen pas 1 april hou je klaar" en lach verder ze is dus serieus bezig oeps dan maar "oh je bent serieus" zeg ik "j-ja" zegt ze snel.

Ze heeft me net alles verteld ze is toen ze net geboren was weggegooid omdat het moest Meskiena mama moet dit weten ik heb ook gehoord dat mama haar altijd pestte nog erger.

"Ik ga mijn moeder bellen en het vertellen" zeg ik snel ze kijkt bang "wat als ze denkt dat het niet waar is" zegt ze bang "dan doen we gewoon DNA test makkelijk toch?" Zeg ik snel.

35 stemmen en ik ga up🙄

Ik ben eigenlijk Beetje boos ik zat gisteren nog op #31 en uit de doodste hoek sta ik op #50 als mijn boek slecht is zeg het dan ik kan er wel tegen hoor en stem aub!! Kleine moeite grote daad alsjeblieft

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now