Deel 88✨

420 35 2
                                    

Nouria:

Ik ga naar de speelplaats ik ben vriendenloos sins de gebeurtenis van Nour noemt iedereen haar hoer en ik werd zo boos dat ik tegen iedereen schreeuwde.

Ik loop naar mijn lokaal maar ik voel getik op mijn rug dus draai ik me om en zie een jongeman "en jij bent?" Vraag ik "ik ben Wassim".

"Nou leuk" en loop verder "kun je me helpen?" "Met?" Vraag ik "ik moest worden rond geleid dus wil je me rondleiden" zegt hij "er zijn 1000 andere meisjes en jij kiest mij?" "Ja?" En krabt op zijn achterhoofd "nou ik ga je niet helpen!" en loop weg.

"Maar ik ken je naam niet eens!" Roept hij ik lach in mezelf meskien "hoef je niet te kennen"

In de gangen hoor ik meisjes roddelen "kijk dat is de tweelingzus van Nour die ene hoer die haar familie heeft verlaten voor een jongen!" Ik kijk hun geschrokken aan.

"Sorry bitch maar kom je achter mijn rug praten durf je niet in mijn gezicht?!!" Ze kijkt bang en geschrokken "sorry wie denk je wel dat je bent?" Vroeg ze met een hoge toon "ga maar snel die toon verlagen tegenover mij of ik trek je plukjes 1 voor 1" "doe dan" ik knik "je wilt zo doen!" Ik begin haar te slaan haar haar te trekken.

Ik voel 2 sterke armen die me tegenhouden al snel geef ik op!

Oke ik ben zolang niet meer op Wattpad geweest en sorry daarvoor echt waar ik vertrek lang niet op vakantie en mijn boek begint saai te worden sorry echt waar maar stem en reageer en als jullie ideeën hebben mogen jullie dat in de reacties schrijven

Is mijn boek saai?

Vraag van de dag: ga je op vakantie zo ja naar waar ik ga naar Marokko maar nog lang niet

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now