Deel 25✨

1K 97 22
                                    

Stem nu al!




Inaya:
Vandaag ga ik terug naar Nederland ik mis Nasser eerlijk wel maar wat hij heeft gedaan kan toch niet!? Misschien was het fake er zijn natuurlijk zoveel misgunners in de wereld ik krijg plots een sms'je

Denk je dat die litteken voor je vader staat? Het staat voor helemaal iemand anders! Weet je nog je kent hem zeker! Imrane mis je hem niet een beetje!?
Tranen maken hun weg naar beneden Imrane! Waarom ik huil het uit en rij naar huis als ik thuis ben zie ik Nasser met rode ogen en wallen dit breekt me!

-

Ik heb net gedoucht ik ga nu met Nasser praten "Nasser waarom ben je naar de lounge gegaan!?" Zeg ik boos "Wwat nee hoe kom je erbij!?" Zegt hij "dus je bent niet geweest!?" Zeg ik "nee" zegt hij bijna huilend.

Mensen denken vast misschien is hij wel naar lounge gegaan maar je moet elkaar vertrouwen en ik vertrouw Nasser helemaal dus.

De bel gaat en zie mijn schoonouders ik groet ze en ze komen naar binnen na een lange dag gaan we slapen ik mis Salma en Yousra nu al!

Ik heb een idee ik bel ze en dan kunnen ze hier logeren!

Groepschat:

Salma😍💍:Hey illegalen
Yousra😏✨:de enige illegaal bent gy rare
Ik: eehhh goed nieuws
Yousra😏✨: vertel het eens
Salma😍💍: gaat gy het nog zeggen of moeten we een zeekoe slachten!
Yousra😏✨: A RARE JE BENT NI GRAPPIG.
Ik: jullie mogen paar dagen hier logeren!
Yousra😏✨: hoeft niet hoor of misschien wel
Salma😍💍: bedankt schat we komen morgen inchallah

Eind groepschat

Zo leuk ik ga slapen ik voel het bed inzakken en ik hoor Nasser praten "wanneer ben je uitgerekend?" Zegt hij ik ben nu al 8 maanden zwanger ik ben veels te lang weggeweest we hebben nog steeds geen naam! Maar machlish

"Over 2 weken dus 8 februari" zeg ik blij "ik ben dan jarig!" Zegt Nasser blij zo Cute echt waar

-

2:31

Ik voel iets nat ik kijk naar het bed en kijk naar de klok! Wat nee MIJN VLIEZEN ZIJN GEBROKEN! Ik verander mijn kleding en roep Nasser "Nasser mijn vliezen zijn gebroken IK GA BEVALLEN" hij staat meteen op hij pakt mijn koffer en we rijden naar het ziekenhuis

Sorry voor wat laat deeltje

Leuke jongensnamen!

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now