Deel 27 ✨

1K 80 23
                                    

~Flashback~

Ik stap met Imrane naar buiten ik hou zoveel van mijn broer hij is de beste broer die ik kan wensen hij was er altijd voor mij in goede en slechte tijden. "Inaya kom we gaan naar de Mac" zegt hij blij "Jeej!!" Zeg ik we gaan naar de Mac en ik zie paar mensen ons volgen. We gaan naar buiten en verder gaan we naar een parkje waar niemand is. "Inaya ik hou van je! Ik ga bijna trouwen" zegt hij ik wil niet dat hij weggaat mijn vertrouwde broer. We horen schoten "INAYA VERSTOP JE!" Roept Imrane en daar hoor ik de eerste schot van imrane daar ligt hij op de grond en de beste vriend van Imrane ook meskien Oualid

~Einde Flashback~

De tranen maken hun weg naar benden en weet je wat ik zag de beste vriend van mijn broer hij is niet dood nee hij is dood misschien lijkt hij gewoon op hem ik begin gek te worden!!

-

Ik hoor het gehuil van Amine ik til hem op en geef hem borstvoeding verschoon hem en dan neem ik hem in mijn armen.

Ik ga douchen en ga slapen "Dag mevrouw wilt u wat eten?" Zegt de dokter "nee bedankt heb geen honger" zeg ik ze knikt en gaat weg

Yousra:

Aymane en ik zijn samen hij heeft mijn hand gevraagd! Verloving is al gebeurt ik heb zo mooie ring.  Over paar maandjes is het onze trouw ik hou zo veel van hem nog steeds als ik hem zie dan komt er een zoo in mijn buik maar letterlijk.

Ik ga naar buiten en ga naar de winkel daarna zie ik Aymane met een meisje misschien zijn nicht! Als ik buiten ben zie ik hem kussen met dat meisje tranen maken hun weg ik ga naar Inaya ze is al thuis ik blokkeer hem op alles hoe kon hij! Hij heeft haat niet eens weggeduwd (Ah Meskiena je hart breekt nu zeker _Chocolateh_ )

Omdat ik me verveelde dacht ik! Waarom geen deeltje voor de liefste mensen van heel Wattpad!

MENSEN IK STA OP #57 ROMANTIEK gisteren was het nog maar #129 en nu #57 blijf massaal stemmen bedankt schatjes

Kusjes knuffels mariam❤️💋

True Life✨ VOLTOOIDWhere stories live. Discover now