3. Een klote broer en een jongen in de meisjeswc

29.4K 335 56
                                    

Dan pas besef ik wat ik net allemaal gezegd heb. Shit! Wat moet ik doen?! ik heb een 'date' met mijn crush en ik weet niet eens wanneer. Mijn ademhaling wordt gejaagd en zo snel mogelijk ren ik naar de toiletten. Straks gaat hij me leren kennen, en me leuk vinden, en dan vraagt hij me misschien voor een relatie, als zijn vriendin, en dan merkt die dat ik helemaal nog geen ervaring heb, dan vindt die me raar en wilt hij me waarschijnlijk nooit meer zien. In al mijn haast knal ik hard tegen iemand op en val met een smak op de grond.
"Kijk eens uit je doppen, kankerhoer!", hoor ik een maar al te bekende stem roepen en met grote ogen kijk ik op. Kai staat voor me en heeft duidelijk niet door dat ik degene ben waar hij tegen op gebotst is. Hij staat dan ook met zijn vrienden bijna voor de deur van de meisjestoiletten. Geschokt kijk ik hem aan. Ook al was het waarschijnlijk niet persoonlijk gericht maar toch deed het me pijn. Gebruikte hij zo een taal ook tegenover andere meisjes? Had hij geen respect voor hun?
Ik heb Kai altijd als de lieve beschermde grote broer gezien, maar het feit dat hij bij zijn vrienden ook eens heel anders kan zijn schokkeert me. Ik voel de tranen in mijn ogen branden.
Normaal gezien brengt dit me niet zo snel van slag, maar het is gewoon alles dat tegelijk op me afkomt.
Kai kijkt nu ook op en zijn ogen vergroten wanneer hij mij ziet.
"Shit, sorry Raven ik wist niet dat jij het was!", vloekt hij geschrokken.
Is hij nu serieus? Eerst gaat hij me uitschelden voor hoer en nu zit hij voor heel zijn vriendengroep vol eikels bijna mijn status als onbekende voor mij te verkloten.
"Dude, waarom ben je zo gestrest het is maar een chick die niet kan uitkijken", ik verslik me bijna in mijn eigen speeksel, wanneer ik de woorden van Kai's vriend naast hem hoor. Ik weet zijn naam niet eens. Misschien iets met een D. Dirk, nee dat was het niet. Dylan, dat was het. Mijn ogen beginnen nog harder te branden door zijn woorden. Hebben die klootzakken dan echt nul respect voor meisjes?
Ik had dit moeten zien aankomen. Dit is immers precies de reden, waarom niemand weet dat ik Kai zijn zusje ben. Ik wil namelijk niets te maken hebben met deze klojo's.
Ik zie de woede opborrelen in Kai's ogen wanneer hij de woorden van Dylan hoort. Smekend kijk ik hem aan. Als hij nu iets gaat doen weten ze allemaal dat ik zijn zus ben en is het bye bye met mijn fijn leventje in mijn comfort zone. Hij begrijpt de hint en ontspant zijn schouders weer. Ik knik bijna onzichtbaar als dankje om daarna op te staan van de grond en de wc's in te rennen. Eenmaal dat de deur achter me dicht is laat ik mijn tranen de vrije loop.
"Shit, waarom moet mijn broer toch zo een klootzak zijn en waarom kan ik niet zoals alle andere normale 17-jarige meisjes een vriendje hebben gehad? Of ten minste wat ervaring," grom ik gefrustreerd uit.
Opeens vliegt één van de wc hokjes achter mij met een harde klap open en galmt er een lage stem door de wc.
"Met dat laatste kan ik je wel helpen." Ik vlieg bijna een halve meter in de lucht van schrik en ik zweer het je volgens mij stopte mijn hart echt even met kloppen. Ik draai me met een ruk om naar de persoon en veeg rap mijn tranen weg. Voor me staat een Griekse god met zwart haar en de mooiste groene ogen die ik ooit heb gezien. Die Griekse god staat beter bekend als Mr. Badboy. Of te wel de beste vriend van, ja je kunt al raden wie, mijn lieftallige broertje. Wyatt staat over het algemeen bekend op school als de badboy of te wel de grootse player van de school.
Een persoon waar ik dus van weg wil blijven.
"Wat doe jij in de meisjes toiletten?!" Schreeuw ik beschaamd. Nonchalant haalt hij zijn schouders op.
"Kwestie van hygiëne. Het is hier veel netter dan in de jongens toiletten en misschien kom ik hier nog wel mooie meisjes zoals jij tegen." Zijn stem is hees en zorgt voor rillingen over heel mijn lichaam. Zijn woorden doen me met mijn ogen rollen, maar toch te gelijkertijd ook wel beschaamd weg kijken. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen.
Hij zet een paar stappen dichter bij en terwijl hij dat doet zet ik er een paar achteruit. Al die tijd laten zijn gifgroene ogen de mijne geen één keer los. Ik schrik wanneer ik plots de wastafel in mijn rug voel prikken en vloek binnensmonds. Wyatt staat nu nog maar een paar centimeter van mij verwijderd en ik voel zijn hete adem op mijn wang blazen, wat voor kippenvel over heel mijn lichaam zorgt.. Dude, heeft hij nog nooit van personal space gehoord ofzo.
"Weetje ik kan je helpen met dat laatste probleem," herhaalt hij weer, maar deze keer zachter. Ik heb niet echt door wat hij zegt, want ik ben vooral bezig met zijn hypnotiserend mooie ogen en de hitte dat van hem afstraalt.
"Wat?", brabbel ik een beetje afwezig.
"Ik kan je sexlessons geven."

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now