27. Een open deur naar het hart

22K 308 80
                                    

Zonder nog een woord te zeggen drukt hij zijn lippen ruw op de mijn. Zijn handen liggen los op mijn heupen. Langzaam voel ik zijn handen afzakken naar mijn kont en ik kan me niet inhouden om te blozen. Zonder onze zoen te onderbreken geeft hij een klein kneepjes in mijn kont. Ik schrik een beetje maar heb dan door wat hij wil. Ik spring en sla mijn benen rond zijn middel. De deur van de badkamer knalt hij open met één hand en hij strompelt de gang op. Ik kijk geschrokken op wanneer ik iemand een gil hoor slaken. Sky staat in de gang en kijkt ons met grote ogen aan. Haar ogen flitsen steeds van mij naar Wyatt alsof ze niet kan registreren wat er gebeurt. Een slome grijns verschijnt langzaam op haar gezicht en ze steekt haar handen onschuldig in de lucht, terwijl ze aan de kant stapt.
"Ow ik begrijp het al. Doe maar alsof er niets is gebeurd en ga maar gewoon door met waar jullie mee bezig waren.", nog steeds grijnzend knipoogt ze naar ons en ik begraaf beschaamt mijn hoofd in Wyatts shirt. Ik hoor hem grinniken en wanneer ik weer op kijk zie ik dat Sky weer weg is. Waarschijnlijk naar Kai. "Dus waar waren we gebleven?", fluistert Wyatt zacht. Ik glimlach en druk mijn mond weer op de zijne, smachtend naar de smaak die zo verslavend is. Opeens brengt hij zijn hand naar mijn gezicht en trekt zich los van de zoen. Ik voel mijn hart kort samen knijpen en kijk hem angstig aan. Wauw hij dit niet meer? Oh god, ik wist al die tijd dat dit ging gebeuren. En nog steeds ging ik er mee door. Ik voelde om een of andere manier de tranen achter mijn ogen prikken.
Wyatt keek me onderzoekend aan en streelde teder met zijn hand mijn kaak.
"Hey, wat is er. Als je dit niet meer wilt moet je het zeggen hé.", ik zag iets van lichte paniek in zijn ogen, angst om me pijn te doen. Een beetje in de war keek ik hem aan.
"Nee, zeker niet. Ik dacht gewoon even dat jij het zelf niet meer wou.", vertel ik hem eerlijk. Een klein glimlachje verscheen op zijn lippen.
"Nooit, ik liet je gewoon even los omdat ik besefte dat er geen kamer vrij is behalve die van Kai's zus maar die is op slot en ik denk niet dat hij het erg zou appreciëren.", Wyatt keek zoeken om zich heen. Onopgemerkt laat ik opgelucht de ingehouden adem ontsnappen.  Alles was oké.
Nadenkend bijt ik op mijn lip en staar naar mijn gesloten kamerdeur.  Zou ik? Het zou toch niet zo erg zijn? Het is tenslotte MIJN kamer. Maar een klein stemmetje in de achterkant van mijn hoofd bleef herhalen dat, hem in mijn kamer laten voor één of andere manier gelijk stond aan hem kompleet in mijn leven laten en ik weet nog niet zeker of ik dat wel wil. Mijn hart zegt ja, maar mijn hoofd zegt nee. Maar langs de andere kant heeft mijn vader me altijd geleerd om mijn hart te volgen. Ik bereid me mentaal voor en schraap mijn keel.
"Ik heb wel een sleutel van de kamer van Kai's zus. Ik zei toch dat ik een goede vriendin van haar ben.", Wyatt kijkt me verbaasd aan, maar bijt dan zacht op zijn onderlip en een kleine grinnik ontsnapt zijn mond. Ik voel mijn benen trillen en zonder nadenken draai ik me een beetje van Wyatt weg en haal ik de sleutel van mijn kamer uit mijn bh.

"Ik zou dat ook wel voor je willen genomen hebben hoor.",  direct verschijnt er kippenvel op mijn nek bij het gevoel van zijn hete adem tegen mijn nek. Ik probeer de gedachten van zijn hand op die plaats uit mijn hoofd de drukken en verdoezel het met een klein lachje. Ik stoot hem aan tegen zijn arm en mompel: "Idioot", ik word ruw aan mijn heupen omgedraait en kijk Wyatt een beetje geschrokken aan. Zijn ogen staan donker en hongerig. ik probeer de angst die zich probeert binnen te dringen weg te duwen. Komaan zeg, dit is Wyatt. Hij zou me nooit pijn doen.
Langzaam brengt hij zijn mond iets dichter bij de mijne. Zijn lippen strelen vederlicht over de mijne en ik slik hoorbaar. Hoe kan het dat deze jongen in minder dan een week zo kan gaan lopen spelen met mijn gevoelens?
"Doe maar niet alsof je er zelf nog niet aan gedacht had.", zijn hese stem is ruw en fluisterend. Ik voel het schaamrood naar mijn wangen stijgen en kijk naar de witte muur achter hem. Want het was waar. Ik had er wel degelijk aan gedacht. Met de sleutel nog steeds in mijn hand geklemt buig ik naar voor zodat mijn ogen contact sluiten met de zijne. Een bijna dierlijke grom komt uit zijn keel en juist wanneer hij me naar zich toe wilt trekken draai ik me met een glimlach om zodat mijn haar in zijn gezigt zwiept. Ik open de deur en ik heb niet eens de kans om naar binnen te stappen, want Wyatt tilt me op aan mijn heupen en begint me ruw te zoenen. Ik sla mijn armen rons zijn nek en duw mijn lichaam nog dichter tegen dat van hem. Wyatt duwt de deur met zijn voet achter hem dicht. hij onderbreekt de zoen even om te kijken waar mijn bed staat en gaat dan weer ongestoord verder. Ik voel het verlangen opborrelen in mijn buik. Zoiets heb ik nog nooit gevoeld.

Langzaam legt Wyatt me op bed en gaat boven me hangen. Hij begint hongerige kusje te geven van mijn mondhoek naar mijn nekholte. Ik draai mijn hoofd iets opzij om hem nog meer toegang te geven, wanneer mijn oog op de foto naast mijn bed valt. Ik en Kai toen we samen naar het strand waren gegaan. Ik voel een licht schuldgevoel in mij naar boven komen. En het fijt dat ik met zijn beste vriend lig te rotzooien in zijn huis helpt het er niet echt op. Maar de andere helft van mij zegt dat ik me moest concentreren op Wyatt. En dat is dan ook exact wat ik ga doen. Ik strek mijn hand uit naar de foto en leg hem plat met de foto naar beneden op mijn nacht kastje. Sorry Kai, maar nu kan ik even geen rekening met je houden.

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now