39. Intense

21.2K 178 58
                                    

RECOMMENDED SONG: I am Bones - Joe Brooks

"Raven..," zegt Wyatt zachtjes terwijl hij naar mijn lippen kijkt. Hij bijt zachtjes op zijn lip wat me helemaal gek maakt. Ik voel me lichaam opwarmen en ik wil nog dichter tegen hem op kruipen. Zachtjes buig ik weer naar voren en ik plant weer een kus op zijn lippen. Waarom voelt het zo goed om degene te zoenen die ik niet zou moeten zoenen?
Zachtjes legt Wyatt zijn handen op mijn wangen en drukt een kus op mijn mondhoek wat hij vervolgt met een kus op mijn mond. Dan druk ik weer een kus op zijn mond en laat het overgaan op een zoen. Onbedoeld druk ik me dichter tegen hem aan waardoor ik een harde bobbel voel tegen mijn broek. Ik onderbreek onze zoen en kijk hem aan.
Bijna beledigd kijkt hij me aan en het enigste wat ik doen is perongeluk lachen.
Hij trekt zijn wenkbrauwen op en duwt me met een soepele beweging op de bank. Hij hangt boven me terwijl hij mijn polsen duwt tegen het bank oppervlak. Ik kijk naar zijn mooie groene ogen en ik zweer dat mijn hart een slag oversloeg. "Wyatt, je maakt me gek," zeg ik buiten adem. Hij grinnikt zachtjes en laat één van mijn polsen los. Met zijn vingertoppen volgt hij de zijkant van mijn lichaam tot hij bij mijn heup aan komt en hij pakt deze stevig vast. Ik adem hevig en voel de kippenvel op mijn huid springen.
"Als je eens wist wat ik met je wilde doen op dit moment," zegt Wyatt zachtjes. Ik slik.
"Doe het."

Verrast kijkt hij me aan en een ondeugende blik verschijnt op zijn gezicht. "As you wish m'am."
Hij pakt mijn hand vast en trekt me ophoog tegen hem aan waarna hij mijn bh bandje los maakt. Voorzichtig legt hij me weer neer op de bank. Zijn hand kruipt onder mijn shirt en bh door naar mijn borsten die hij vastpakt met zijn ene hand. Hij grinnikt en trekt mijn shirt over mijn hoofd heen. Met zijn ene hand pakt hij mijn borst vast en wrijft met zijn duim over mijn tepel.
Een kreun ontsnapt uit mijn mond en ik voel me warm worden. Hij maakt me zo gek. Ik wil zijn warme lichaam tegen me aan en ik wil dat hij me aanraakt op plaatsen die niemand anders aanraakt.
Zijn andere hand houdt mijn borst vast en met zijn mond zuigt hij zachtjes aan mijn tepel. Ik kreun weer en trek mijn vingers samen in de bank. Hij wisselt even van kant en ik zie dat mijn tepels super hard geworden zijn. Hij kijkt naar me op met grote ogen om te kijken of ik het goed vind.
Ik lach zachtjes en voel me zenuwachtig. Ik ben bang om de een of andere reden. Ik ben bang dat ik iets fout doe, er misschien niet zo mooi uit zie en hij me zal verafschuwen.  Mijn glimlach verdwijnt zachtjes.

Wyatt kijkt me aan en sluit zijn mond. Lief komt hij over mij heen hangen en kijkt me aan. Alle ongemakkelijkheid verdwijnt en ik kijk hem aan.
"Gaat het te snel?" Vraagt hij zachtjes. Ik schudt voorzichtig mijn hoofd. Ik weet niet wat ik moet zeggen dus ik trek zijn gezicht zachtjes naar me toe en ik plant een kusje op zijn mond. Teder plaatst hij een volgend kusje op de mijne. Hij gaat tegen me aan liggen en ik voel dat hij hard is.
Ik giechel zachtjes. Ik vind het stiekem wel leuk dat hij zich goed voelt bij me.
Voorzichtig leg ik mijn ene hand op zijn bovenbeen en ik schuif mijn hand tussen ons door.
Wyatt kijkt me aan met grote ogen en ik kan er alleen maar om lachen. Hij verwachtte dit niet. "Raven je maakt me gek."

Hij buigt zijn hoofd in mijn nek en ik gooi mijn nek naar achteren. Zachtjes plant hij kusjes en begint hij zachtjes te zuigen. Het voelt onaangenaam wanneer hij harder begint te zuigen maar ik laat het toe. De ene na de andere zuigzoen verschijnt in mijn nek en hals en borsten. Het voelt zo goed om me over te geven aan hem.
Uit het niets stopt hij en kijkt hij me aan. Zijn ogen twinkelen en een speelse grijns verschijnt op zijn gezicht.

"Leg je T-shirt op je ogen en vertrouw me," zegt hij. Ik twijfel even, slechts een seconde en ik doe wat hij zegt. Oh God waar ben je allemaal mee bezig Raven.
Alles is donker en het enigste wat ik nog waarneem is zijn aanraking en het geluid van zijn kussen en de regen op de ramen. Zijn handen friemelen aan mijn broek en hij weet hem los te maken. Voorzichtig trekt hij hem uit.
Ik slik en ik voel me ineens heel onzeker. Het is maar goed dat ik hem niet kan zien.

Het onzekere gevoel verdwijnt meteen wanneer hij kusjes op mijn buik plant en wrijft over mijn benen. Een zachte kreun ontsnapt uit mijn mond. Ook nu trekt hij mijn onderbroek uit en mijn hart klopt in mijn keel.
En voor ik het weet voel ik zijn mond op mijn prive gedeelte. Hij begint met kusjes en gaat al snel over op het rondjes maken met zijn tong.
Ik grijp kussens op de bank stevig vast en ik een luide kreun ontsnapt door het intense gevoel wat hij mij geeft.
Hij gaat door met likken en betast mijn tepels met zijn handen. Het gevoel voelt steeds intenser tot het gevoel dat ik het bijna niet meer aankan.
"Wyatt, stop het voelt niet goed!" Heel even stopt hij maar hij gaat toch door.
"Wyatt! Stop!"
Het gevoel wordt steeds intenser en ik merk dat ik Wyatt's hoofd samen druk met mijn benen. Het gevoel is zo intens en dan voel ik ineens alle controle over mij lichaam verdwijnen.
Luide kreunen verlaten mijn mond en ik begin te trillen. Ik hoor Wyatt grinniken terwijl hij doorgaat tot mijn intense gevoel over is.

"Wat vond je daar van vogeltje?"

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now