5. De deal is gesloten

28.7K 326 31
                                    

Ik zit nu al bijna een uur met mijn telefoon in mijn handen en mijn vinger klaar om op de bel-toets te duwen.
Zou ik het doen? De reden die Sky gaf, om de lessen aan te nemen trokken me eigenlijk een beetje over de streep. Dus toen ik thuis kwam heb ik Kai's gsm gepakt en het nummer van Wyatt opgezocht. Zonder dat Kai het door had natuurlijk. Hij stond in de douche, dus veel zal hij er toch niet van merken. Sinds dat Kai thuis is heb ik hem een beetje genegeerd. Ik heb nu echt geen zin om met hem in discussie te gaan na wat er gebeurd is.
"Oké, je kan dit Raven. Dit is totaal niet raar of awkward", fluister ik tegen mezelf. Ik wil echt graag een kans met Carter. Hier heb ik al van gedroomd sinds mijn 14e. Elke mogelijkheid om een goede relatie te starten met hem moet ik met beide handen grijpen.
Oké, misschien loop ik iets te hard van stapel. Tenslotte heeft Carter me alleen maar gevraagd om koffie te gaan drinken, maar het is beter dan niets. Ik adem diep in en druk op bellen. Met trillende handen breng ik mijn gsm naar mijn oor. De kiestoon galmt hard in mijn oor en bij elke toon wordt ik steeds zenuwachtiger. Ik pulk aan mijn nagels.
Please, neem niet op, neem niet op! Ik schrik wanneer ik Wyatts hese stem aan de andere kant van de lijn hoor.
"Met Wyatt," klinkt er kort en plots klap ik dicht. Ik open mijn mond, maar ben niet in staat om iets te zeggen. Mijn hart gaat tekeer en mijn ademhaling is gejaagd. Ik bijt op mijn lip om de zenuwen weg te krijgen.
"Hallo? Als je denkt grappig te doen ik sla al je tanden uit je bek. Dus beter maak je geen...", ik onderbreek hem voor hij zijn zin kan afmaken: " ik ben het."
Dat is het enige wat ik er op dit moment uitkrijg.
"Oh Hey, vogeltje. Ik wist wel dat je van gedachten zou veranderen. Alleen wel een beetje spijtig dat daarvoor eerst mijn kleine vriend voor moest lijden, maar ik vergeef het je. Binnenkort zul je hem toch persoonlijk sorry kunnen zeggen." Ik weet gewoon dat hij aan het grijnzen is, daarvoor hoef ik zijn gezicht niet te zien. Ik trek afkeurend mijn neus op, maar kan het niet laten om even te blozen.
"Het is al erg genoeg dat ik überhaupt bel, dus haal die stomme grijns van je gezicht," snauw ik hem toe. Hij grinnikt kort en een rilling loopt over mijn rug.
"Nu we het daar toch over hebben. Hoe kom je eigenlijk aan mijn nummer. Ik kan me niet herinneren dat ik het aan jou gegeven heb." i
Ik kan hem natuurlijk niet vertellen dat ik het van Kai heb dus Glimlach ik geheimzinnig.
"Oh, ik heb zo mijn contacten."
Ik hoor hem lachen.
"Dus waarom bel je?" Ik rol met mijn ogen. Alsof hij dat niet weet.
"Dat weet je goed genoeg, Wyatt. So cut the crap," langzamerhand begint hij mij te irriteren. En plots lijkt dit toch niet zo'n goed idee meer.
"Oh sorry vogeltje, maar ik ben het vergeten kun je het nog eens herhalen?" Ugh! Wat een achterlijke kwal. Hij haalt het bloed van onder mijn nagels vandaan.
"Damn it Wyatt. De lessen, is het aanbod nog steeds geldig of ben ik mijn tijd aan het verdoen?!" God, waar ben ik aan begonnen?
"Ho Ho, rustig. Jij bent wel een pittig vogeltje he? Vreemd dat je me nog nooit eerder bent opgevallen, maar ja natuurlijk is mijn aanbod nog geldig. Ik neem aan dat je antwoord ja is?" Zuchtend knik ik, maar besef dan dat hij dat helemaal niet kan zien: "ja ik doe het." Dit is echt zo gênant! "Maar! Je vertelt dit tegen niemand begrepen?! Of ik vertel iedereen dat je een klein meisje wou helpen met haar relatie en we willen jou stoere badboy reputatie toch niet verpesten?" Ik geef mezelf een mentaal klopje, omdat ik zo goed ben in chantage.
"Best," bromt hij," ik stuur je de details via Messenger nog wel door."
"Oké", wanneer ik heb opgehangen blaas ik mijn ingehouden adem uit. Waar ben ik in godsnaam aan begonnen?
Ik schrik op van mijn telefoon dat een geluidje maakt als teken dat ik een bericht heb. Ik ontgrendel mijn gsm en zie dat het van Wyatt is.
Ik rol met mijn ogen wanneer ik mijn bijnaam zie die ingesteld is en verander zijn naam in: "Arrogante kwal🐙"
Arrogante kwal🐙 :
"hier heb je een lijst van alle lessen. Dan kun je er al naar uitkijken😉."

Het volgende moment komt er weer een nieuw bericht en een beetje beschaamt, maar ook nieuwsgierig open ik het.
Arrogante kwal🐙:
1. Kussen (met tong)
2. Sweetspot
3. Schuren
4. Schuren (in ondergoed)
5. Samen douchen
6. Handjob
7. Vingeren
8. Blowjob
9. Beffen
10. Seks

Met grote ogen staar ik naar het lijstje. Van sommige dingen weet ik niet eens wat het inhoud. Ik slik even wanneer ik het laatste puntje zie. Ik wil geen seks met hem. Mijn eerste keer moet speciaal zijn.
Vogeltje🦅:
"Euhm oké, moeten alle lessen gedaan worden?"

Onzeker verstuur ik het bericht. Direct krijg ik antwoord.
Arrogante kwal🐙:
"Natuurlijk niet, je kan altijd stoppen met de lessen wanneer je maar wil. Ik ben misschien niet de liefste😏, maar ik ga je tot niks dwingen😇."

Ik zucht gerustgesteld. Oké, al één probleem minder. Mijn scherm licht op en Wyatt heeft nog een bericht gestuurd.
Arrogante kwal🐙:
"Trouwens wanneer wil je de eerste les doen en wil je die bij mij thuis of bij jouw thuis doen?😉 x

Vogeltje🦅:
"Bij jouw thuis. x

Ik twijfel nog even over het x'je , maar verstuur het dan toch.
Vogeltje🦅:
"Ow en Euhm wanneer komt het voor jou het beste uit?

Arrogante kwal🐙:
"Morgen? Dan kun je na school mee met mij rijden?"🙂

Vogeltje🦅:
"Oké tot morgen dan. x

Arrogante kwal🐙:
"Oké see you tomorrow beauty😘"

Ik leg mijn gsm aan de kant en doe mijn nachtlampje uit. De duisternis omhult me. Was het wel een goed idee om hier aan te beginnen? Ik denk dat ik daar wel nog achter zal komen zeker.

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now