14. Een bezem is een ideaal middrl tegen inbrekers

21.3K 338 50
                                    

"Ik vond het heel leuk Raven. Dit hadden we al veel eerder moeten doen", ik glimlach naar Carter. Hij is zo lief.
"Ik vond het ook leuk.", we staan voor de Starbucks en na dat we hadden besteld hebben we nog veel gepraat en gelachen. Ik heb zelfs zo hard gelachen dat de koffie bijna uit mijn neus kwam. Gelukkig is dat niet gebeurt, want anders zou dat echt vies zijn. Wat zou Carter dan wel niet van me denken?
"Mijn moeder heeft me altijd geleert om een meisje niet direct te kussen na een eerste date, dus ik vroeg me af of je nog eens op een date zou willen gaan?", hij kijkt naar zijn voeten en ik zie zijn wangen licht rose kleuren. Ooooh! Hij is zo cute! Oh my god! Hij wil gewoon nog eens op date. Ik ben zo blij dat ik in zijn armen spring.
"Natuurlijk!", dan pas besef ik wat ik aan het doen ben en ongemakkelijk en beschaamt laat ik hem los. Hij lacht.
"Oké, dat is dan afgesproken, maar ik kan de volgende weken wel niet want ik heb het druk dus het zal voor in de vakantie zijn oké?", ik ben een beetje teleurgesteld dat het nog zo lang zal duren, maar blij knik ik. Dan hebben we tenminste nog tijd voor de lessen. Over de lessen gesproken. Vanavond weer één. Ik voel de zenuwen al opborrelen.
Shit! Hoe laat is het? Snel kijk ik op mijn gsm. Het is al 12 uur! Over twee uur komt Wyatt me halen! Ik moet nog eten!
"Shit! Sorry ik moet gaan! Ik heb nog een afspraak met iemand!", hij glimlacht. "Wel ik zie je dan nog wel op school", hij trekt me in een knuffel. En God het lijkt wel of zijn heerlijke geur me overvalt. Zijn handen voelen warm aan rond mijn middel en ik voel een warm gevoel zich verspreiden. Deze dag kan echt niet meer stuk! Hij laat me weer los. Ik zwaai nog en rijd dan weer rap naar huis. Ik schrik op van het getoeter van een auto en nog maar net op het nippertje kan ik de auto ontwijken. Met piepende remmen kom ik tot stilstand, nog bijkomend van de shoque. Ik kijk achterom en verbaasd staar ik naar de auto van mijn broer. Kai steekt zijn hoofd uit het autoraampje en ik kan hem al zien grijnzen vanaf hier. "Sorry sis, ik had je niet gezien", schreeuwt hij naar me.
Ik steek mijn middelvinger naar hem op en schreeuw terug: "rijdt dan ook wat minder als een gestoorde gek!"
Hij lacht en werpt me nog een kushandjes toe voordat hij er weer van door rijd. Ik rol met mijn ogen en mompel: "jerk"
Wanneer ik eindelijk thuis ben zet ik mijn motor in de garage en net wanneer ik naar binnen wil krijg ik een berichtje.
Arrogante kwal🐙:
"Hey beauty😉, ik besefte net dat ik niet weet waar je woont dus kun je even je adres geven en Ow je moet ook voor onze date sportkleren meenemen gewoon joggingbroek en shirt ofzo x"
Shit! Hij ging me ophalen! Wat moet ik nu antwoorden? Opeens hoor ik het geluid van een gsm afgaan in de woonkamer. Vreemd, Kai is niet huis en ik kan het me niet voorstellen dat hij ooit het huis zou verlaten zonder zijn iPhone mee te nemen. Ik loop naar de woonkamer en onderweg raap ik een bezem op die tegen de muur staat en hou hem beschermend voor me uit. Wat? Je weet maar nooit.
Ik hoor gestommel in de woonkamer. En met bonzend hart sluip ik naar de deur. Ik kijk om de hoek en zie een jongen met zijn rug naar mij staan. Vlug trek ik mijn hoofd weer terug. Oké Raven je kan dit. Er is een inbreker in je huis. Dit is niet zo erg. Ik probeer mijn ademhaling onder controle te houden, wat niet echt lukt. Ik haal diep adem en met een schreeuw draai ik me om en sla hard met de bezem tegen zijn enkel waardoor hij met een bonk op de grond neer komt. Ik hoor de persoon kreunen, maar kan nog steeds zijn gezicht niet zien, omdat die plat met zijn gezicht op de mat ligt. Ik por met het uiteinde van de bezem in zijn zij en brommend staat de jongen op. Eindelijk kan ik zijn gezicht zien en ik sta al weer klaar om hem te slaan, wanneer ik besef wie het is: "Wyatt! Wat doe jij hier?!", hij kijkt me verbaasd maar te gelijkertijd ook sceptisch aan.
"De vraag is, wat doe jij hier? Want ik ben toevallig gewoon bij mijn beste vriends thuis.", zegt hij terwijl hij gepijnigd over zijn voorhoofd wrijft. ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. Wat moet ik hem nu vertellen? Koortsachtig kijk ik om me heen in de hoop daar een antwoord te vinden.
"Euhm ik ben hier, omdat... Euhm Sky, je weet wel, mijn beste vriendin moet met Kai voor Londen uitstap en ze moest hem iets vragen, dus moest ik mee.", ik geef mezelf een mentaal schouderklopje voor het goede excuus. Hij trekt zijn wenkbrauwen op en zegt: "en Euhm waar is Sky nu?", kut waarom moet hij toch altijd vragen stellen
"Wel euhm, het zit zo. Slyler werd gebeld door haar moeder want er was een noodgeval, dus ze moest snel weg."
Hij lijkt het te geloven want hij knikt "Wel in dat geval kunnen we nu al gaan naar de plaats dat ik gepland heb. Ow nee wacht je hebt je sportkleren niet.", hij fronst wat er echt onwijs schattig uitziet. Wacht wat! Nee, niet schattig.
"Euhm ik leen wel iets van de zus van Kai ik ken haar dus ze vind het vast niet erg", deze keer kijkt hij me nieuwsgierig aan. "Ken je de zus van Kai? Hoe?", hmm hoe moet ik dit gaan zeggen?
"Wel Euhm ja gewoon we zaten bij elkaar in de lagere school", wauw ik ben vandaag wel echt goed bezig met al dat liegen. Hij knikt alleen maar en rap loop ik naar boven. Zo snel als ik kan sluip ik mijn kamer in en prop een joggingbroek, een sport bh en een tanktop in een rugzak. Ik snel naar beneden en zie Wyatt al aan de trap staan wachten. Natuurlijk moet ik eerst nog eens van de trap vallen voor ik beneden ben. Wyatt lacht me gewoon vierkant uit, maar dat stopt rap wanneer ik hem een stomp tegen zijn arm geef.

Heyy, hoe vinden jullie het? Is dit je eerste keer dat je het leest? Of niet?

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now