24. Let's get waisted

20.4K 296 13
                                    

Ik besloot dat het beter was dat we in mijn kamer bleven tot dat al veel gasten waren gearriveerd, zodat we niet al te veel zouden opvallen. Ik kijk op mijn iPhone en zie dat het feest al een kwartier bezig is en zo te horen aan al het gestommel en geroep beneden, was er al aardig veel volk. Ik schrik op van mijn gsm die een melding krijgt en ontregelden hem vlug.
Arrogante kwal🐙:
"Vogeltje, waar ben je? Ik ben al bij Kai. Kom naar de keuken."

Ik zucht. Hoe moet ik dit ooit allemaal overleven?
"Kom we gaan naar beneden", ik stoot Sky aan die blij opkijkt.
"Yes! Eindelijk!", ze sleurt me bijna mee aan mijn arm en ik kan nog net op tijd mijn kamer op slot draaien. Ik steek de sleutel na veel zoeken dan maar in mijn BH. Wat? Een andere plek vond ik niet. Ik ben nog geen twee tredend van de trap gewandeld of de geur van alcohol, rook en zweet komt me al te gemoed. Ik moet de neiging om over te geven onderdrukken en probeer zo veel mogelijk door mijn mond te ademen. Zo veel mogelijk zweterige lichamen ontwijkend baan ik mij een weg naar de keuken met Sky achter me aan. In de keuken is het al veel rustiger. Slechts een paar mensen staan wat drank in te schenken en dat is dan ook wanneer ik hem zie. Ik begrijp het niet. Ik heb hem al heel vaak gezien de afgelopen dagen. Hoe kan het dan dat elke keer als ik hem weer zie, het voelt alsof het de eerste keer is dat hij mijn blik opvangt.
Ik blijf in de deuropening naar hem staren. Zijn zwarte broek matcht goed met het witte shirt dat hij erboven aan heeft en even kan ik het niet laten om naar zijn goddelijke biceps te kijken. Oké, ik ga niet meer ontkennen dat hij knap is, maar dat betekent niet dat hij niet nog steeds een grote eikel is.
Ik schrik wanneer zijn groene ogen recht in de mijne staren en beschaamt wend ik mijn blik af. hoe kon ik me nu zo hebben laten meeslepen? Wyatt buigt een beetje voorover naar Kai en mompelt wat in zijn oor. Kai knikt als antwoord en het duurt niet lang of Wyatt komt onze kant opgelopen.
"Nog veel plezier met Wyatt vanavond", knipoogt Sky naar me, waarna ze langs me glipt naar, ja je kunt het al raden, Kai. Ik zend haar nog een waarschuwende blik voor ik Wyatt achterna ga die ondertussen al op de dansvloer staat. Ik kijk rond mij heen en herken veel mensen van bij ons op school, maar nergens zie ik Carter. Nou eigenlijk verbaasd het me niets. Hij ziet er me niet echt als een feest boy uit. Ik schrik op van 2 handen die op mijn heupen worden gelegd en een hete adem tegen mijn nek. Geschrokken draai ik me om, maar ontspan wanneer ik zie dat het Wyatt is.
"Wat doe je?!", sis ik geschrokken naar hem en kijk even om me heen of niemand ons ziet. Gelukkig is iedereen bezig met dansen en drinken en meer dan de helft is al behoorlijk aangeschoten.
"Rustig vogeltje, niemand ziet ons en daarbij ze gaan het zich echt niet meer kunnen herinneren morgen.", ik hap naar adem wanneer ik hem zachtjes aan mijn oorlel voel knagen en duw hem een beetje van me af, proberend de hormonen die door mijn lijf gieren te negeren.
"Wyatt! Niet hier, wat denk je wel niet.", ik voel mijn wangen nog roder worden van schaamte en ik hoop dat hij denkt dat het door de warmte komt. Een ondeugende grijns verschijnt rond zijn lippen en zijn ogen twinkelen van pret: "Oh? Dus wel ergens anders?"
Nu pas merk ik de alcohol geur op die van hem afstraalt. "Wyatt, ben je dronken?", ik kan het gewoon niet geloven. hij is hier nog maar een kwartier en heeft zich al vol zitten zuipen.
"Oh vogeltje, een klein beetje maar. Waarom ga je niet nog wat drinken met mij halen?", ik wil juist weigeren maar hij pakt een pluk van mijn donkere haar dat over mijn schouders golft en draait het rond zijn vinger. Hij kijkt me met puppy ogen aan en ik weet vanaf dat moment dat ik verloren ben. Serieus? Puppy ogen, wie kan die nu weerstaan? Een zucht rolt over mijn lippen.
"Oké dan, maar geen sterke drank meer voor jou en ik drink hoogstens frisdrank.", ik tik met mijn vinger op zijn neus. Ik wil juist naar de keuken lopen, wanneer ik weer wordt tegen gehouden.
"Je ziet er trouwens ongelooflijk sexy uit in die jurk. Niet dat je dat niet al sowieso bent.", ik voel een tik tegen mijn kont en geschokt en beschaamt staar ik hem aan. Oh god, deze avond gaat nog lastig worden.
Hij trekt me mee naar de keuken waarna hij al direct naar een fles whisky grijpt. Net wanneer hij de teut van de fles aan zijn lippen wil zetten tik ik de fles uit zijn hand, zodat ik hem nu vast heb.
"wat zei ik nou? Geen sterke drank meer, straks eindig je nog in het ziekenhuis. God ik wil niet eens weten hoeveel je al op hebt.", mijn hart kan het toch niet laten om even bezorgt te zijn. Moest hij in het ziekenhuis belanden zou ik echt niet weten wat te doen. Met een grijns die niet veel goeds voorspelt houd hij de fles naar mij uit: "Oké, ik zal alleen nog maar bier en frisdrank drinken op één voorwaarde. Jij moet een slok van de fles nemen.", meteen schud ik hevig mijn hoofd. Ik en alcohol gaan echt niet samen, maar langs de andere kant wil ik Wyatt niet zien wanneer hij echt dronken is. Al sinds kleins af aan jagen dronken mensen mij schrik aan. Alle sinds, sinds die ene keer toen ik 6 was en mijn moeder stomp dronken thuis kwam en me in mijn gezicht sloeg. Rap schud ik die gedachten weg en zonder er nog bij na te denken neem ik de fles aan, zet ik hem aan mijn lippen en neem een grote slok. Oh jee, ik wil niet weten wat hier van gaat komen.

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now