6. Een trap die in de weg staat en een heerlijk ontbijtje

26.6K 309 96
                                    



Ik wordt wakker door het luide alarm van mijn telefoon. Vandaag is het donderdag wat dus betekent dat we beginnen met wiskunde. Daar heb ik dus echt geen zin in. Dan pas herinner ik me het gesprek tussen Wyatt en mij gisteren weer en direct sta ik gespannen van de zenuwen. Vandaag krijg ik mijn eerste kus, van Wyatt dan nog. Ik betrap me er op dat ik stiekem zin heb in vanmiddag. Ik kleed me snel om. Ik doe mijn schoenen aan terwijl ik de trap af ga. Al bezig, al niet zo'n goed idee. Ik donder van de trap en kom zo beneden op de grond terecht. Kai komt geschrokken aangerend: "Godver, Raven! Gaat het? Ik schrok me rot!" Roept hij uit. Ik grinnik kort en sta recht terwijl ik het stof van mijn kleren veeg.
"Ja ja alles oké hoor. Don't worry," stel ik hem gerust.
Hij helpt me rechtop staan en glimlacht.
"Kom ik heb ontbijt gemaakt." Ik loop hem achterna naar onze keuken. In het midden staat een groot keukeneiland waar lekkere broodjes en aardbeien en nog veel meer op liggen.
"Wauw, Kai. Aan wat heb ik dit verdient ?" Vraag ik verbaasd en snel en opgewekt schuif ik aan tafel. Hij krabt een in zijn nek en glimlacht iets verlegen.
"Zie het maar als een sorry voor gisteren."
Ik kijk Kai aan en kan het niet laten om het te vragen: "Kai, doe je ook zo tegen andere meisjes?" Hij wendt zijn blik af en dat zegt al genoeg. Ik knik kort. Ik moet toegeven ik ben teleurgesteld in hem.
"Kai, je kunt echt niet zomaar iemand uitschelden die tegen je loopt. Alsjeblieft heb wat meer respect. Deze keer vindt ik het niet zo erg, omdat je dit lekker ontbijt hebt gemaakt, maar doe het gewoon niet nog eens. Zo moeilijk is het niet." Ik kijk hem smekend aan. En even zie ik de oude Kai weer terug. Voordat hij bevriend werd met Wyatt en zijn andere vrienden. Toen hij nog de lieve, zorgzame jongen was. Hij sluit zijn ogen even en ademt diep in.
"Natuurlijk Raven, het spijt me. Ik weet dat ik verandert ben, maar ik hou nog steeds van je en ik weet dat ik fout zit. Ik ga proberen te veranderen voor jou. Je bent echt de beste zus dat iemand kan wensen."
Ik moet moeite doen om mijn tranen binnen te houden. Ik sta op en loop om het kookeiland en val mijn broer in de armen.
"Ik hou ook van Kai," fluister ik tegen zijn borst aan en plots voel ik me schuldig tegenover hem. Zijn beste vriend gaat sexlessons aan zijn kleine zusje geven en hij weet er niets van.
Ik druk het gevoel weg en laat hem zacht los. Een glimlach siert mijn lippen en volgens mij gaat die daar de rest van de dag blijven plakken.
Wanneer ik op school aankom wordt ik ontvangen door een gillende Sky.
"En en en?! Heb je ja gezegd?" Gilt ze blij in mijn oor. Ik zet lachend een stap achteruit om gehoorschade te voorkomen.
"Sky, doe even rustig. Ik heb geen idee waarover je bezig bent dus een kleine inlichting mag wel."
Ze rolt overdreven met haar ogen, maar gaat dan weer verder met hyper op en neer stuiteren. Ze buigt zich samenzweerderig naar voren en wiebelt met haar wenkbrauwen
"Over de sexlessons natuurlijk, gekkie. Heb je ze aangenomen?" Ik knik en direct begint ze weer blij te gillen.
"Oh my god, oh my god!! Mijn kleine meisje wordt groot!" Ik besef dat redelijk veel mensen ons vreemd aankijken, maar trek me er niets van aan. Sky trekt me in een knuffel.
"En by the way ik ship Waven of nee wacht Ryatt echt helemaal!", ik moet lachen om de belachelijke chipnamen. Die laatste klinkt als rat. Maar dan vertrekt mijn gezicht wanneer ik door heb van welke namen die komt.
"Huhum, Sky je vergeet één ding. Ik doe dit voor Carter remember?" Ze zwaait het met een nonchalant gebaar weg: "Wat moet je met Carter, wanneer je Wyatt hebt?!"
Lachend rol ik met mijn ogen en trek ik haar mee naar binnen. Het lokaal waar we les hebben is op de bovenste verdieping, waardoor we door de gang van de laatste jaars moeten. Sky en ik zitten in het voorlaatste jaar en ik kan niet wachten tot ik in het zesde mag beginnen. Over twee jaar ben ik van de middelbare school af! Ik ben echt jaloers op Kai, hij moet nog maar één jaar, omdat hij een jaar ouder als mij is net als zijn vrienden. Sky en ik lopen door de gang en zoals ik al had verwacht staan Kai en Wyatt en hun vrienden tegen de kluisjes geleund, maar ik heb alleen maar oog voor Wyatt. Plots kijkt hij me recht aan en betrapt kijk ik weg. Wanneer ik weer terug kijk schenkt hij me een knipoog, waardoor mijn wangen nog roder worden. Ik hoor Sky naast me zacht giechelen en wanneer ik beter kijk zie ik dat mijn broer haar aanstaart. Ik rol met mijn ogen en trek Sky mee verder en werp Kai een waarschuwende blik toe. De boodschap is duidelijk. Hij blijft ver van Sky af want mijn broer en mijn beste vriendin die daten. Dat kan ik echt niet hebben. Dat zou gewoon te raar zijn.

Lessons from the Badboy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu