26. Pool Party

22.4K 325 147
                                    

Ik kan mijn lach niet inhouden en proestend komt Wyatt boven. Het helpt niet echt dat ik zijn spieren door zijn natte shirt heen kan zien. Met samen geknepen ogen staart hij me aan.
"Jij", sist hij terwijl hij dramatisch naar mij wijst. Ik moet alleen nog maar harder lachen. God zijn gezicht, ik kan niet stoppen met lachen en ga zo wel 5 minuten door.
Wyatt slaakt een geërgerde zucht: "Kun je me er dan tenminste uit helpen?", dat is wel eerlijk denk ik. Hij rijkt zijn hand uit en juist het moment dat ik zijn hand vast grijp besef ik me net wat ik gedaan heb. Oh No! Voor ik het weet trekt hij me in het water en voel ik het koude zwembad water om me heen. Uhg, niet te geloven dat ik in de oudste truc ter wereld ben getrapt. Ik kom hoestend boven. Ik voel het chloorwater branden in mijn keel. Ik had een hele klots water binnen gekregen. Kwaad spring ik op Wyatt. Hij had dit duidelijk niet verwacht en slaakt een kreetje. Ik trek hem onder water. Ik voel twee armen mijn heupen omklemmen onder water en plots word ik boven getrokken. Ik hap naar adem, wanneer ik boven kom en wil juist tegen hem uitvliegen, wanneer mijn woorden abrupt gestopt worden door het zicht van 2 gifgroene ogen, die maar een paar centimeter van de mijne verwijdert zijn. mijn adem stokt in mijn keel, wanneer ik zijn sixpack door onze natte kleren tegen mij aan voel drukken. De hitte die van zijn lichaam afstraalt laat het koude zwembadwater in het niets verdwijnen. Ik voel mijn wangen langzaam warmer worden. Zijn handen omklemmen mijn heupen en ze voelen als hete ijzers op mijn huid. Het water stroomt van zijn natte haar die tegen zijn voorhoofd plakken, over zijn wimpers naar zijn zachte lippen. Mijn ogen verliezen al die tijd geen enkel contact met de zijne. Hij houd me stevig tegen zich aangedrukt en nu pas heb ik door dat ik mijn armen rond zijn nek heb geslagen. Een diep gevoel van geluk vult mijn hart wanneer ik zijn groene ogen zie twinkelen van plijzier. Ook al lacht zijn mond niet. Zijn ogen is het enige wat ik nodig heb. Alleen hij en ik. Zo zou het altijd moeten zijn. Geen personen of problemen om zorgen over te maken. Gewoon hij en ik en de lucht tussen ons. Ik voel een oprechte glimlach rond mijn lippen verschijnen en Wyatt staart me aan.
"Wat is er?", fluistert hij zo zacht dat zijn woorden bijna door de wind worden meegevoerd. Ik voel zijn hete adem tegen mijn natte koude lippen aan en een spoor van kippenvel verschijnt op mijn huid. Dit is alles wat ik nodig heb.
"Ik ben gewoon gelukkig", fluister ik terug en ik ben verbaasd van mijn eigen woorden. Het is waar. Ik ben gelukkig. nu, op dit moment, gewoon hij en ik. Nu glilacht ook hij: "Ik ook Raven, ik ook.", fluistert hij. Langzaam strijkt hij met een hand een natte pluk haar uit mijn gezicht. Zo teder, dat het wel lijkt alsof hij bang is om me pijn te doen. Zijn ogen staren me intens aan en opeens heb ik het gevoel dat ik wil huilen. Gewoon al mijn tranen laten stromen. Nee, niet van verdriet nee. Van geluk. Zo een gevoel dat je krijgt wanneer je naar een roman kijkt en ze na al die jaren elkaar vinden. Ja precies, zo'n gevoel bedoel ik.
Langzaam strijkt Wyatt met zijn duim over mijn lip.
"Raven, is er iets?", vraagt Wyatt zacht. Zijn ogen staan bezorgt. Ik knipper de tranen uit mijn ogen en schud mijn hoofd.
"Nee Wyatt, er is niets. Alles is gewoon perfect.", een lach van puur geluk varlaat mijn lippen.
"Ja, ik ken het gevoel", en met die woorden trekt hij me nog dichter naar me toe en ontmoeten zijn zachte lippen de mijne. Een traan verlaat mijn ooghoek. Een traan van puur geluk en blijdschap. Ik hoop dat Wyatt het niet doorheeft en denkt dat het gewoon water is. Teder kus ik hem terug en ik open mijn mond wanneer hij om toestemming vraagt. En bijna is het gevoel dat mijn hart gaat ontploffen te veel. ik hou me stevig aan Wyatt vast. Hopend dat ik hem nooit meer zal moeten loslaten. Langzaam verlaten onze lippen elkaar en lichtjes buiten adem leun ik met mijn voorhoofd tegen het zijne. Mijn ogen gesloten, nog steeds nagenietend van de kus. Een opgeluchte zucht verlaat mijn mond.
"Ik denk dat ik nu wel sober ben.", een grinnik verlaat mijn mond bij het horen van Wyatts woorden. Ja zeg dat wel ja. Hij grijpt mijn hand en begelijd me uit het zwembad.
"Misschien moeten we een paar handdoeken pakken en ons af te drogen.", stel ik lachend voor. Hij knikt grinnikend en we banen ons weer een weg door het huis naar de badkamer op het eerste verdiep. Zo goed en zo kwaad mogelijk probeer ik me af te drogen en mijn jurk uit te vringen. Het duurt dan ook niet lang voordat de badkamer zelf bijna in een zwembad is verandert door al het water dat we achter gelaten hebben. Ik schrik op wanneer ik twee grote handen mijn heupen voel omklemmen. Ik giechel wanneer ik Wyatt me tegen hem aan voel trekken. Mijn rug botst tegen zijn harde borstkas. Hij plant zachte kusjes in mijn hals en een rilling van genot trekt over mijn rug. Ik draai me om in zijn armen en kijk hem glimlachend aan.
"Ben je klaar voor les 4 ?", fluistert hij zacht in mijn oor. Ik bloos, maar knik dan toch zelfverzekerd.

Oke noem een paar leuke baby namen. De leukste krijgt een SO!

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now