36. A Moment Of Silence

15.3K 191 45
                                    

Hey lieverds, een vriendin van mij heeft een nieuw boek. Een romantisch verhaal over een gevaarlijke crimineel met een obsessie over een onschuldig meisje. Zouden jullie een kijkje willen nemen voor mij? Dankjewel xx xDilaraAydin is haar page.

Nadat Wyatt weg liep gingen ik en Sky ook weg.
"Kom," zeg ik terwijl ik haar aan haar hand naar binnen trek. Eenmaal in de winkel lopen we door naar de zwangerschapstesten. Ik pak een test en kijk Sky aan.
"Moet ik hem afrekenen?" Ze knikt. Ik heb haar nog nooit zo breekbaar en buiten deze wereld gezien. Ik glimlach flauw en loop naar de kassa. De vrouw kijkt me aan en geeft me een vriendelijke glimlach.
"Heb je nog instructies nodig voor het gebruik?" Vraagt ze.
Ik schud mijn hoofd. "Nee hoor, bedankt," zeg ik lieflijk. Alsof het nog niet awkward genoeg is om een zwangerschapstest te kopen open en bloot met een rij van tieners achter me. Eenmaal afgerekend stop ik de test in mijn tas en lopen we naar buiten.

"Ik kan echt niet wachten," fluistert Sky terwijl ze haar ogen sluit. "Ik ben zo zenuwachtig. Ik moet het gewoon weten. Nu meteen." Ik kijk naar haar en twijfel. "Misschien kunnen we ons ziekmelden en gaan we naar mijn huis. Mijn ouders komen volgende week pas terug door vertraging met de rechtszaak," zeg ik tegen haar. Ze glimlacht. "Oké."

We lopen weg en pakken de bus. De terug weg verloopt zeer stil. Ik ben ook zenuwachtig voor haar. We komen bij mijn huis aan en ik loop met haar richting de badkamer. Ik pak de test uit mijn tas en geef hem aan Sky. Ze opent het doosje en haalt de test eruit
Ze zucht.
"Here we go," zegt ze. Ik geef haar een kus op haar wang en wacht om de hoek. Mijn hart bonkt in mijn keel. Nog geen minuut later komt ze naar buiten lopen met de test in haar hand.
"En nu moeten we 3 minuten wachten," zegt Sky zenuwachtig. Ik knik. "Oké, kom." Ik trek haar mee naar mijn kamer en we gaan op mijn bed zitten. Sky durft niet te kijken naar de test en houdt hem horizontaal in haar hand waarbij haar huid de uitslag bedekt.
Ik bijt op mijn lip. Ik hoor allerlei geluiden om ons heen. Het lijkt van buiten te komen maar ik heb de puf niet om uit het raam te kijken.
Ik kijk Sky aan en ik zie dat ze gespannen is. En dan opent ze haar hand.
Samen kijken we naar de uitslag van de test. Er staat een duidelijke +
Sky is zwanger. Het enige wat we kunnen doen is staren.
"Sky.." "Hij gaat me haten," zegt ze emotieloos. Ik schudt mijn hoofd. "Nee natuurlijk niet lieverd. Kai houdt van je. Jullie komen er samen wel uit," zeg ik aanmoedigend. Ze staart naar het matras en een traan rolt over haar wang.
Ik hoor iemand de trap oplopen en ik schrik op. We hebben niemand horen binnen komen. Ik sprint naar mijn deur en zie Kai's ogen de mijne doorgronden.
"Waar is Sky?" Vraagt hij. Hij heeft een bezorgde blik in zijn ogen. "Hier. Maar je kunt nu niet binnenkomen. Hij kijkt me aan met grote, smekende ogen. Ik kijk naar Sky. Ze kijkt me aan en knikt voorzichtig. Ik draai me terug naar Kai.

"Kom binnen, ik zal jullie even alleen laten," zeg ik tegen hem wat hem alleen maar een bezorgdere blik geeft. Ik slik en loop mijn kamer uit waarna Kai er snel in gaat. Ik heb geen idee wat Sky gaat zeggen.  Zal ze het hem vertellen? Of een lul verhaal ophangen en het VOOR NU nog achterhouden. Ik ga beneden op de bank zitten en wacht ongerust op iets. Ik bijt op de velletjes rondom mijn nagels. Er zijn mensen die nagels bijten. Dit is totaal iets wat mijn gewoon niet lukt ofzo, dus ik bijt altijd de kleine velletjes rondom mijn nagels. Ik staar naar mijn telefoon. Er zijn al 8 minuten voorbij gegaan zonder dat ik ook maar een enkel geluid hoor. Ik kijk op mijn telefoon en check de profielfoto van Wyatt. Ik weet niet wat het is, maar ik krijg hem maar niet uit mijn hoofd.

Ik bijt op mijn lip en ik moet denken aan de momenten waarop ik hem vast had

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik bijt op mijn lip en ik moet denken aan de momenten waarop ik hem vast had. Ik denk aan hoe zijn lippen zich op de mijne gezegeld had. Ik denk aan hoe mijn handen zich lieten rusten op zijn borst en hoe zijn warme handen branden om mijn middel. Een gevoel van verdriet overspoeld me. Ik mis hem, en het lachen met hem.

Ik denk terug aan het trampolinepark en begin te glimlachen. Ons moment heeft geduurd voor hoelang het lot het toeliet. Op een of andere manier heb ik hem mij laten haten. Ik mis de Wyatt die hij was wanneer hij lachde, wanneer wij samen waren. Mijn hart klopt in mijn keel. Wat als er een gedeelte van mij is dat om hem geeft? Ik kan niet geloven wat mijn gevoelens mij proberen te vertellen. Ik snap niet wat ik voel. Ik verlang perse niet om seks met hem, ik verlang ook niet om zijn kussen of zijn handen. Ik verlang naar zijn oprechte lach, zijn vrolijke ogen.

Ik verlang naar de Wyatt waarbij de rest van de wereld verdwijnt en het alleen hij en ik is. Zonder hem voel ik me minder goed.

Ik wordt uit mijn trance gehaald door het geluid van de trap. Snel druk ik mijn telefoon uit en draai ik me om. Ik zie Kai en Sky hand in hand naar beneden lopen. Ze lijken beide ietswat zenuwachtig. Ik durf geen woord te zeggen. Kai geeft Sky een kneepje in haar hand en kijkt haar liefdevol aan. Sky lijkt alleen maar oog voor mij te hebben.

"Lief zusje, ik.. nee wij.. moeten je iets vertellen," zegt Kai. Hij krabt zenuwachtig aan zijn achterhoofd. Met grote ogen kijk ik toe en wacht op het vervolg. "We zullen het kindje houden." Ze kijken me beiden met angstige, verwachtingsvolle ogen aan.

Lessons from the Badboy Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu