31. Tension

20.4K 197 54
                                    

Ik stap in de auto.
"Hey," zeg ik tegen Carter. "Hallo dame," zegt hij. Hij pakt mijn hand en kust mijn hand. Ik voel mijn wangen rood worden.
"Zullen we maar gaan?" Vraagt Carter. "Yess, let's do this!" Zeg ik.
Waarom zeg ik dat nou weer. De zenuwen, het zijn de zenuwen.
Het is stil tijdens de rit. Ik probeer een onderwerp te verzinnen om te bespreken. Waarom moet ik dan ook zo verlegen zijn?
"Dus, wat heb je gedaan vandaag?" Vraag ik lieflijk aan Carter. Goed begin Raven. You did well.
"Ik heb training gehad, heb mijn oma bezocht, en me voorbereid op deze avond eigenlijk. Ik wist niet zo goed wat je nou eigenlijk wilde zien, dus heb ik nog geen kaartjes gereserveerd. Maar we kunnen daardoor bij de bioscoop gewoon kijken wat jij wilt zien. Als je dat goed vind natuurlijk," zegt hij.
"Haha, is prima hoor," zeg ik.
"En? Wat heb jij gedaan vandaag?"

Een hotte naakte douche genomen met de jongen die me sexlessons geeft.
"Niet heel veel, beetje getekend," zeg ik. Maar stiekem denk ik terug aan de momenten van deze dag.

"Ook leuk. Doe je dat graag? Tekenen? Of heb je een andere hobby," vraagt Carter. "Ik vind tekenen leuk als ik inspiratie heb. Ik moet er echt een moment voor hebben. Anders wordt het niks. Dus dat is niet mijn grootste hobby. Normaal zou ik zeggen gedichten schrijven, maar ik heb het gevoel alsof ik nieuwe dingen aan het ontdekken ben. Ik ben op zoek naar een nieuwe hobby," vertel ik hem. Ik denk aan hoe ik Carter als een nieuwe hobby krijg. Ik wil hem. Hij is zo lief en mooi.
"Dat vind ik mooi. Ik ben meer van het zingen. Ik cover en maak liedjes, neem ze op en zet ze allemaal op een cd. Heel ouderwets allemaal. "
Ik merk dat hij er zich soort van voor schaamt. Maar ik had allang door dat hij een old fashioned man is. De oude Volkswagen kever

De smoking die hij draagt, de manier hoe hij vrouwen behandelt, de manier hoe hij praat, het gebruik van cd's maakt het helemaal af

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De smoking die hij draagt, de manier hoe hij vrouwen behandelt, de manier hoe hij praat, het gebruik van cd's maakt het helemaal af.
"Ik vind het tof, leen me een cd'tje een keertje. Ik zou het leuk vinden om het is te horen. "
Ik glimlach naar hem. Ik voel me al een stukje losser worden. Ik durf meer te zeggen. Ik maak vooruitgang.
Ik kijk naar zijn mooie haar en voel vlinders in mijn buik. Waarom is hij zo perfect?
"Dat zal ik onthouden Raven. We zijn er," zegt Carter.
Hij parkeert zijn auto en we lopen de bioscoop in.
We bekijken het aanbod van films. Van actie tot kinderfilms.
"Wat vind je van deze film?" Vraag ik aan Carter terwijl ik John Wick 3 aanwijs. Carter lacht.
"Perfect, gaan we doen. Ik zal de kaartjes halen," en hij loopt naar de balie. Ik voel me er ongemakkelijk bij dat hij betaalt. 'Ik' heb hem tenslotte meegevraagd op deze.... date? Omg, ik besef me nu pas dat ik op een date ben.
Ik
Ben
Op
Een
Date
Met
Carter
Pak ik dit wel goed aan?
Ik begin sneller te ademen. Hij wilt gewoon met mij op een date. Ik kan het niet geloven. Dit is alles waarvan ik gedroomd heb.
"Heb de kaartjes, zullen we?"
Ik knik en we lopen naar de snacks, waar we popcorn en drinken halen, en die goddelijke hotdogs. We hebben fijne plekjes, alleen het is wel erg druk, de hele zaal zit op een paar stoelen na helemaal vol.
De film begint maar ik kan me totaal niet concentreren. Het is alsof zijn lichaam me als een magneet aantrekt. Ik wil hem aanraken. In mijn ooghoeken zie ik zijn perfecte lippen. Ik vraag me af hoe zacht ze zijn. Ik vraag me af hoe onze tongen zich met elkaar verbinden en of die vlinders in mijn buik dan eindelijk zullen verdwijnen. Of mijn hoofd alleen maar lichter zal worden of dat het gewicht van de wereld gewoon weg zal vallen?
Ik voel Carters pink tegen mijn hand aan.
En girl, je moet eens weten hoeveel moeite ik doe om aan iets anders te denken dan aan de warmte van zijn lichaam.

Sexlessons from the badboy doet mee aam de wattys 2019!!!

Lessons from the Badboy On viuen les histories. Descobreix ara