34. Je ne parle pas Francais.

15.2K 160 47
                                    

Ik open mijn ogen en het eerste waar ik aan denk is Wyatt. Snel pak ik mijn telefoon onder mijn kussen vandaan en scroll door mijn meldingen. Teleurgesteld kijk ik naar mijn scherm. Hij had niet gereageerd. Ik kijk naar mijn andere berichtjes.

Sky 

Hoe is de date met Carter gegaan?

Hallo?

Wordt wakker we hebben school!

Oke ik ben er over 20 minuten de bus ga je toch niet meer halen.

Geschrokken kijk ik naar de tijd, het was al 5 over 8. School begint over 25 minuten. Als ik op schiet ben ik klaar voordat Sky er is, het is niet ver rijden.

Ik spring uit mijn bed en ren naar de douche. Ik stap onder de douche en maak mezelf zo snel mogelijk schoon. Er wordt op de deur geklopt. "Sky is er al," hoor ik Kai zeggen. "Okee! Hou haar even bezig!" Roep ik terug. Ik hoor gegrinnik. Zo bedoelde ik het niet. Ik schudt mijn hoofd en was de shampoo van me af. Zo snel als ik kan droog ik me af en ren ik naar mijn kamer. Aangekleed en wel loop ik naar beneden. 

"Ik ben klaar," zeg ik terwijl ik mijn blousje op trek. Ik kijk op omdat ik geen antwoord krijg en zie Sky en Kai me aankijken met een grote glimlach op hun gezicht. "Wat is er?" Vraag ik benauwd. Ik vind het maar eng dat ze zo samen gespannen mij aankijken. "Carter natuurlijk," zegt Kai. Ik werp Sky een boze blik toe. "Ja, sorry. Jij reageerde niet op mij en ik was enthousiast en Kai woont bij je," verdedigt ze zichzelf. Kai kijkt naar haar op en ik zie een liefdevolle blik in zijn ogen. Sky ziet het en kijkt blozend weg. 

Ik krijg een warm gelukkig gevoel in me, eerst vond ik het idee van Sky en Kai helemaal niks, maar nu het eenmaal zo is heb ik er geen problemen meer mee. Ze zijn zielsgelukkig met elkaar. Ook ken ik ze beiden super goed en weet ik dat ze bij elkaar horen. Kai is de enigste die haar echt verliefd gemaakt heeft. Ik ken geen enkele jongen die ze niet na een paar dagen gedumpt heeft. En Kai, ja is Kai. Meisjes waren nooit speciaal voor hem. Hij nam ze mee naar bed en dat was het. Ze halen gewoon het beste in elkaar naar boven. Ik hoop dat ik dat ook zal krijgen. 

Ik begin aan Carter te denken. "Ja onze date was fantastisch," zeg ik blij. Kai trekt zijn wenkbrauw op en kort daarna tuit hij zijn lippen. "Heb je ook kusje kusje gedaan?" Ik lach en Sky geeft hem een zachte tik op zijn achterhoofd. "Ik ben de beste vriendin hier! Ik moest dat vragen!" Zegt ze met een boos gezicht. Kai kijkt haar aan met een onschuldige blik en begint te lachen. Ik schudt mijn hoofd met een glimlach en denk terug aan de fantastische kus. Wat me weer denken doet aan Wyatt. De glimlach verdwijnt van mijn gezicht. 

"Kom Sky, we moeten gaan. Heb jij geen school Kai?" Vraag ik terwijl ik mijn schoenen aan trek. Hij schudt zijn hoofd. "Ik begin het tweede. Dylan en Wyatt halen me zo op." Ik knik en slik. "Ik zie je wel op school dan." Ik geef hem een kus op zijn voorhoofd en loop de deur uit om Sky en hem nog een momentje te geven.

Ik stop mijn tas met daarin mijn boeken vast goed achter op de bagagedrager van de scooter. Sky heeft een Vespa, een best grote scooter. Hij is licht roze en past goed bij haar. Sky komt naar buiten huppelen met de meest blije face ever. "Let's go."


Aangekomen naar school lopen we meteen door naar het Frans lokaal terwijl ik haar alle details vertel over de film en de date. We gaan op onze plekjes zitten en ik zie Carter naar me zwaaien met een lieve glimlach op zijn gezicht. Ik smelt vanbinnen en zwaai verlegen terug. Ik besef nu pas dat we gezoend hebben. Hij vind me leuk. Denk ik dan.

"Silence s'il vous plaÎt," zegt de docent. De klas wordt stil en ik smoes nog wat met Sky stiekem. Ze schrijft wat in haar schrift en ik wacht tot ze klaar is. Zo onopgemerkt mogelijk schuift ze het schrift naar me toe. 

Wanneer ga je je verlanglijstje opschrijven?!

Ik begin te grinnikken en begin wat terug te schrijven.

Ik ben pas over 2 weken jarig oen.

"Nou en," sist ze zachtjes. Het volgende moment kijkt ze me met een moeilijk gezicht aan. Ze rent naar de deur met haar hand voor haar mond. "Madame!" Roept de docent. Snel sta ik op en wil haar achterna gaan. "Oú allez-vous?" Vraagt de docent. Ik snap er niks van maar ik neem aan dat hij vraagt waar ik heen ga. "Je vais..." Ik denk na, maar heb er geen zin in." "Je vais haar helpen," en ik ren weg. Ik hoor de klas lachen. Ik kijk om me heen en ik hoor kokhalzende geluiden van de wc tegenover het lokaal vandaan komen. Snel loop ik de wc in en zie ik Sky bij een van de wc's zitten.

"Gaat het?" Vraag ik voorzichtig. Ze kijkt me aan met de meest angstige blik in haar ogen.

"Raven?"

"Ja?"

"Ik denk dat ik zwanger ben."


Hey lieverds, ik ben weer terug hoor. Hoe vinden jullie het verhaal tot nu toe? Ik vind het echt leuk om al jullie berichtjes en comments te lezen. Dankjewel voor de support. 

Wat zou er gaan gebeuren?

Lessons from the Badboy Where stories live. Discover now