💍Kanlı Evlenme Teklifi💍

179 48 9
                                    


Sevgilim Murat beni aşağıya çağırdı ,elinde yüzük kutusu vardı .Ben de evlenmeyi kabul etmedim çünkü kendimi hazır hissetmiyordum.Bunu söyleyince Murat çok üzüldü ve yanımdan koşarak uzaklaştı.Koşarken bir tane araba çarptı, ve öldü.

Ölümünün ardından 2 yıl geçti onu ziyaret etmek için mezarına gitmiştim kocamla( 1 yıl sonra evlendik Kerimle) kocam mezara gelmedi ben tek gittim.Ona dua ettim , biraz konuştum onu hala seviyordum ,pişmandım.Ona veda etmek için gelmiştim ,çünkü kocamin tayini çıktı ve bu şehirden gidiyorduk.

Ona son kez mezarına dokundum ,ve elimdeki gülleri bıraktım. Eşim Kerim beni görünce ,yanıma gelmek istedi ,tam yanıma yaklaşırken bir araba onu ezdi ,yanına koştum nefes almıyordu ,kanlar içindeydi , ayağa kalktım , ve kocama çarpan kişiye bakacaktım ,arabanın camından bakmaya çalıştım ,gözlerime inanamadım ,kocama çarpan Murattı.
Polisler geldiğinde, arabanın içine baktılar fakat arabanın içinde kimse yoktu.Ama gördüğüm Murattı.Polisler arabanın içinde bir Yüzük ve mezara bıraktığım gülün aynısı buldular.

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin