🚬Yaşanan Esrarengiz Olay🚬

87 23 16
                                    


***********************************

Şermin Nine abdest almak köydeki evlerinin bahçesine gitmiş ,etrafta karanlıkmış ,Şermin Nine abdest almaya başlamış ,abdest alırken yanına bir tane gölge gibi bir şey gelip ,yanına oturmuş o da Şermin Nine gibi abdest almış ,Şermin Nine abdest alıp , evine doğru yürümeye başlamış bakmış ki o şey kendisini takip ediyor ,hiç korkmadan yürümeye devam etmiş .Kapıyı açmış ,içeri girmiş.Sermin Nine kapıyı açık bırakmış bilerek ,o şey eve girmiş ,Şermin Nineyi takip etmiş, Şermin Nine namaz kılmaya başlamış , namazın sonuna gelmiş ,sonra yan tarafında ayna varmış , birden bire ayanaya bakmış ki ne görsün!!!

O şey de kıbleye karşı oturmuş namaz kılıyor ,Şermin Nine hemen odadan kaçmış , başka bir odaya gitmiş (kocası ölmüş ,evde tek başına yaşıyan yaşlı bir kadın )

Aradan 5 dakika geçmiş ,Şermin Nine merak etmiş ve o şeyin yanına gitmiş ,bakmış ki odada kimse yok.

Şermin Nine şaşırmış ,biraz da korkmuş .Sonra her gece o şey eve namaz kılmaya gelmiş ,Şermin Nine bir gün hiç kırmadan o şeyi izlemeye karar vermiş.O şeyi yalnızca aynadan gorebiliyormus ,aynaya bakmaya başlamış.

O şey bir erkek gibi namaz kılıyormuş .Şermin Nine bunun farklı bir varlık olduğunu anlamış.O şey namazı bitirdikten sonra ,aynada görüntüsü kaybolmuş .

Her gece böyle devam ederken bir gün Şermin Nine hastalanmış,ölecekmiş ,kızı ,torunları eve gelmiş .Doktor öleceğini söylemiş .Şermin nineyi çocukları yataklarında ölü bulmuşlar .

Sonra Şermin Nineyi yatağından kaldırmaya çalışmışlar ama gördüklerine inanamamışlar Şermin Ninenin yatağında bir tane gül bir tane de mektup varmış.

Kızları mektubu almış okumuşlar ve şöyle yazıyormuş ,50 yıldan beri evine misafir olarak geldim beni affet ,yazıyormuş.

Gülün ne anlama geldiğini anlamamışlar ,siz anladınız mı??

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now