👗Gelinlik👠

59 15 6
                                    


Sevgilim Lole'nin öleli 2 yıl olmuştu .Başka kadınlarla denedim ,zorladım ama olmadı ruhum hala onunlaydı ,onun ruhu da sanki bu evdeydi her yerde onu hissediyordum , ama ona ulaşamıyordum .Ona kavuşmam için ölmem lazımdı ama ben ölmek istemiyorum. Lola'ya kavuşmak için başka yol bulmam lazımdı.
Bu gün yolda giderken bir dilenci bana şunu söylemişti : Kavuşmak istediğin şey de seni istiyor dedi.

Bu söz aklıma gelmişti ama nasıl nasıl Lola' ya kavusacaktım.Eve gittim her zamanki gibi cay demleyip oturdum ,bir iki yudum içtim (Türk olduğumuz belli olsun hshshshsh)
Ne yapcaktım ben böyle ,kalbim açıyordu o anda bunları düşünürken aklıma Lola'nın giyeceği gelinlik aklıma geldi ,hemen odaya koştum ve Lola'nın gelinliğini sandıktan çıkardım ,Gelinlik çok güzeldi ,Lona bunu giydiği gün ,ölmüştü .Gelinliği kokladım ,öptüm ,sanki içinde Lola vardı ,o sırada gelinliğin içinde sert bir şey elime takıldı ,elimi gelinliğin iç kısmına uzattım ,o da ne ???

Gelinliğin içinde 1 tane muska gibi bir şey var üstünde üçgenler ,arapça yazılar ,ters yazılmış dualar ,hayvan resimleri ,ve Lolanın resmine benzer bir çizim Allahım bu da ne boyle ,bu şey ne ki ????

Hemen aldım muskayı ,ya da sihirli bu kağıdı hemen anneme göturdum .Annem muskayı görünce gözleri yerinden çıkacak gibi oldu.Bu muska dedi ,bu bir büyü dedi hem de öldürme büyüsü ,surdaki hayvan bir akrebe benziyor ,bu kıskançlığın simgesi ,bu üçgen şeytan evi ,ters yazılmış dualar ,beddua gibidir ,iyi olan dileği bir anda dünyanın tersine çevrilmiş gibi kötülük çağırır ,düşünsene senin ellerini açıp dua ettiğin kelimeleri bir anda öylesine bir zehir olur ki anlayamazsın oğlum!!!!

Bu kız resmi Lola yani bu muskanın kime yapıldığını gosterir bir kıza yapılmış , bu öldürme büyüsü yani kader ağlarını kesen büyü ,kişi bu buyu yapılınca anında can verir çünkü Kaderindeki en çok istediği şey insanın kader bağının başladığı yerdir ve Lola da evlenirken öldü ,kaderi başlarken sona erdi!!!

Peki anne kim bunu yaptı ki ,ve sen bunları nerden biliyorsun ????

Oğlum ben senin bilmedigin daha bir çok şeyi biliyorum ,O kız senin kaderin olamazdı çünkü senin kaderin ,onunla birleştiği an her şey alt üst oldu .Sen o kıza iyi bakamadın ,unutmaki her insan ,insan değildir .Bazı şeyler bu dünyada sırdır ve sırları öğrenenler ölür ,tıpkı Lola gibi o insan mıydı ,yoksa başka bir şey miydi sen düşün.

O kız hala seni istiyor oğlum ,ve ondan kurtulmanın lazım ,onu beyninden at ,yoksa seni mühürler ve ona baglanirsin , eğer boyle olursa seni de öldürmek zorunda kalirim .

Güzel miydi ,bence güzeldi ,neyse nasılsınız ,ben iyiyim teşekkürler hadi byyy

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin