🔔Bakıcı🔔

84 22 19
                                    

Bundan tam 20 yıl önceydi.Karanlık bir akşamdı ,evimizin zili çaldı.Bu saatte kim diye düşündük ,ben hemen gittim kapıyı açtım .Kapının önünde beşiğe konulmuş bir bebek vardı.

Bu bebek neyin nesiydi böyle ???
Bebeği kucagima alıp eve götürdüm.
Babam ve annem şaşırdılar ,ama bir şey söylemeden annem bebeğe süt ısıttı verdi. Anneme bu bebeği polislere verelim dedim ama annem hayır bu bebek bize emanet dedi .

Bir gün annem ve babam uyumustu ,beni uyku tutmamisti ,bu sırada kulağıma sesler gelmeye başladı ,bu sesler o bebekten geliyordu ,hemen koşarak bebegin yanina gittim ,kapıyı açtım ama odada kimse yoktu peki bebek niye bu kadar şiddetli ağlıyordu??

Bebeğin yanina gidip kucagima aldım , susmasi icin ona güzel şeyler söylemeye başladım, bebek sustu ama beşiğinin içinde kırılmış simsiyah bir tırnak vardı ne insan tırnağına benziyor ne de hayvan tırnağına.Migdem bulandi ,ama bebek o tırnağı görünce gulmeye başladı ,bir bebek niye bir tırnağa gulerdiki hem de boyle iğrenç bir tırnağa zaten bu bebekte bir tuhaflık vardı ,bebeği beşiğe koydum ,tırnağı da alıp bahçeye fırlattım lanet şey evimizden uzak dursun.

Kardeşim ,yani bırakılan bebek 20 yasında genç bir erkek olmuştu, artık.
Ama ben hala ona ısınamamıstım.
O bana abla diyordu fakat...

Adını da Recep koymustuk.Bir gün Recebi odasında birileriyle konuşurken duydum ,annemle konusuyor diye düşündüm , pek umursamadim.Bu sırada annem odama gelip ,yemegi yaptım kardeşini de çağır yemeğe gelin dedi.

Peki Recepin odasındaki kimdi ki ???

Recepin odasına gittin kapıyı ,caldim Recep gel dedi.İçeri girdim , Recep sen kimler konusuyordun dedim.
Recep : annem ve babamla dedi.

Ben :nasıl yani senin kimsen yok ki dedim.

Recep :Hayır var ,onlar her gece yanıma geldiler ,hatta bana bir hediye bırkamıstı annem ama bulamuyorum
dedi.

Ben:Ne hediyesi dedim.

Recep: Annem kendisine ait bır tırnağını bırakmış ama yok şimdi.

Ben :Senin annen ve baban niye seni bu eve bıraktı dedim.

Recep :Çünkü senin annen ve baban daha önce de bırakılan bir çocuğa bakmış , .

Ben: yanı beni mi dedim .

Recep: Evet dedi .Sen de bizdensin dedi.

Ben:Niye bizi bu aileye verdiler dedim.

Recep : Çünkü bize bakan bu kadın ile adam ,
Çocuklari olmayınca , ruhani varlıklardan yani bizden yardim istediler ,annem ve babamız onlara bir şartla çocuklarını verebileceklerini söyledi ,din değiştirip kafir olmalarını istedi onlar da kabul ettiler , biz de bu kadınla adama önce seni verdik ,sonra ise beni .

Ben: Peki neden annemi ve babamı ben göremiyorum dedim.

Recep : Çünkü sen hala Müslümansın annem ve babam senden korkuyor ,eğer kafir olursan gelecekler dedi.

Ben : Bu olanlara inanamadim ,hemen bu evden kacmaliydim .Esyalarimi topladım hemen kacacaktim bu lanetli yerden .Sessizce kapıyı açtım ,ama karşımda bana bakan kadın ve adam vardı ,zorla beni tutup odaya kapattılar.

Kapı açıldı ve içeriye Recep girdi ve bana sessizce eğer Kafir olmazsan lanetleceksin böylece bütün ruhani varliklari görebilirsin ,ama buna dayanamayıp ,delirip öleceksin dedi.

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now