👾Korkusuz 👾

94 35 14
                                    

Ben Fiona ,kaç zamandır psikiyatriye gitmek istiyordum , bugün bir randevu alıp Estelle adında bir psikiyatire gittim.Bana bir takım sorular sordu ,korkun ne ,neden korkuyorsun ,çocukken bir şey mi yaşadın ,gibi sorular işte herkesin bana sorduğu saçma sorulardan bir kaçtanesiydi sadece.

Evet çocukken beş ,altı yaşlarındayken annemin her gece yanıma gelip ,korkma demesi ve annemin ölümünden sonra ise o kelimeyi her gece rüyamda duymam ,neden bana sürekli korkma dediğini anlamıyordum , neyden korkacagimi bile bilmiyordum.

Bir gün annemin odasini çalmadan kapıyı açtım.Annem kendini asmıştı ,çocuktum korktum hemen annemin yanına gittim.Anne diye bağırdım ama annem ses vermedi.

Okumayı yeni çözmüştüm ,yatağın üstünde Kızım korkma yazıyordu artık bu korkma kelimesinden nefret eder oldum.

Ve hayatım boyunca beni korkutacak şeyleri bulmaya çalıştım ama hiç bir şey beni korkutmuyordu.

Annemi gömerlerken , herkes ağlıyordu ,ben bir ağacın arkasından bakiyordum anneme. Sonra yanıma bir kadın gelmişti ,bana sen çok küçuksun daha bir gün sen de annen gibi olacaksın merak etme dedi .Sonra saçımı oksadı ,kadın yavaşca yanımdan gidiyordu ,elinde benim saçım vardı ,saçımı okşarken koparmıştı.

Estelle :Peki o kadini hic gördün mu ?dedi.

Ben ise hayır görmedim.

Estelle : Peki o kadın saçını kopardiginda Korktun mu dedi.

Ben de hayır dedim.

Estelle hanım ,devam et anlatmaya dedi.

Ben de bu kadar yeter diyip ,gitmek istedim.

Evime gittim ve kapıyı açtım , kendimi rahatlamış hissediyordum ,odama çıktım ,ama bu olamazdı ,o yasli kadın kendini odamda asmıştı .Yatağın üzerinde ise saçım vardı ve şöyle yazı yazmıştı.Annenden daha güçlüsün , .

 (Korku hikayeleri) حيث تعيش القصص. اكتشف الآن