🔩Kiracı🔩

73 15 5
                                    

Yeni bir ev kiralamıştı.Bu ev güzel olmasına rağmen çok ucuz bir fiyata satın almıştı.

Ev şehirden biraz uzakta bir yerdeydi ama yine de güzeldi.Pool eve geleli daha 2 gün olmuştu ama eve karşı büyük bir bağlılık hissediyordu.

Evdeki eşyalar baya eskiydi , ve kullanılmıştı.Pool eşyaları değiştirmek istedi çünkü içine korkunç bir kasvet ve matem gibi karisik duygular çökmüştü.

Pool evdeki eşyaları atmak için ilk önce yatak odasından başladı ,sonra ise mutfak ve salon en sonda da çocuklar için yapılmış odalardaki eşyaları atmak için odalara girdi ,burda tam 3 tane çocuk odası vardı.Pool ilk önce bir kız odasına benzeyen odaya girdi ve eşyaları toplamaya başladı ,odada bir kız çocuğuna ait bir fotoğraf vardı ,yanında da iki erkek kardeşi vardı.Pool fotografa dikkatlice baktı ama bu çocuklar ona bir yerden tanıdık geldi.

Dün akşam bahçeyi düzenlemek için dışarı çıkmıştı ,yanına bu çocuklar gelip , sen de mi bizimle oyun oynayacaksın diye sormuslardı.Sonra ise çocuklar kaçarak ormana gitmişlerdi.

Poolun aklına emlakçının bu evi kiralarken dedikleri gelmişti .
Emlakçı : Burada yaşayan 3 çocuklu aile vardı ,onlar benim ilk kiracımdı ,Çocuklar anne ve babalarinin evde olmadığı bir gün oyun oynamak için ormana gitmişler ama çocuklar ormandan bir daha dönemediler .Her yer arandı ama çocuklar hiç bir yerde bulunamadı.

Anneleri ise çocuklarının hala canlı olduklarını söylüyor ama bu bir saçmalık tabi demişti.

Pool bunları düşünürken bir anda korktu .Sonra diğer odalara gitmek için odadan çıktı .
Fakat ,kapıyı kapattığinda odadan bir ses geldi ,ışıkları aç ,korkuyorum ....

 (Korku hikayeleri) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu