Mezardaki Mektuplar

44 6 4
                                    

Onun için hayat hurda bitmişti .Annesinin ölümüyle sarsılmış ve her gün annesinin mezarı başına gidip , ona leylak çiçekleri götürüyordu.Ama bir gün annesinin mezarının üstünde leylak çiçeklerinin olduğunu gördü , ama kendisinden başkası annesinin leylak cicegi sevdiğini bilmezdi ki ...Kim getirmisti ki bunları...

Sonra gözü annesinin mezarının yanindaki bir mezara ilisti.Bu mezar bir erkeğe aitti.Ve bu mezarın üstünde ise iki tane mektup vardı , özel olmadığını düşünerek hemen mektupları açıp okumaya başladı.Ama yazılar çok kötü yazılmıştı , sanki sol elle yazılmış bir yazı gibiydi ...Ama zar zor okunmaya başladı ve ilk mektupta şöyle yazıyordu : Bugün seninle yani 1 Aralık 1998 tanışma tarihimiz ,ve aşık olma...Biliyorum yaşasaydin muhtemelen evlemistik ...Her neyse sana bir şey söyleyeceğim ama lütfen üzülme .Ben bu şehirden gidiyorum ,sensiz yaşayamam biliyorsun..Sevgili John benim yerime sana başka birini buldum .Lütfen ona iyi bak ..O seninle olacak .

John elinden mektubu düşürdü ve aklına bundan 1 yıl önceki bir kolu olmayan kadın hizmetçileri aklına geldi , ve annesi olduğu gün evden bir anda kaybolmuştu ...Ne garip bir tesaduftu.

Sonra diğer mektubu okumaya başladı : Sevgilim John bu gece gelen Lilsaya iyi bak .Ama bu annemin adıydı ...
Onun en sevdiği çiçek leylak ..Ben senden uzak kalmazsam şu kaybettigim sağ kolun gibi bütün vücudumu kaybedecegim .Çünkü sen bana yaklaştıkça lanet bir kat daha artıyor ..Ben eğer ölürsem bir daha asla bu dünyaya gelemem .
beni tekrardan alırlar ama sen mutlu ol diye çok güzel bir kadın buldum.Eğer bu vücudumu da kaybedecek olursam beni görürler , ...
John lütfen bana kizma seni çok seviyorum ama seni öldürmek zorundaydım yoksa beni taniyacaktin ve bu ne senin için ne de benim için iyi olacaktı.Ben sizin gibi değilim.Duygularima yenilemem.

Güzelmiydi ???

Bu arada okullar açıldığı için biraz uzun zamanda hikâyeler gelecek kusura bakmayın , 👼

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now