Toblodaki Sır

53 10 19
                                    

Arkadaşı Cerenin bu gün doğum günüydü ona çok değişik bir hediye almak istedi  , önce magazalara baktı ama istediği o değişik şeyi bulamadı , sonra küçük antikacı gördü ve hemen içeriye girdi burada aradığı şeyi bulabilirdi, içeriye girdiğinde yaşli bir adam vardı ve ne aradığını sordu.

Yasemin ise : Şeyy arkadaşımın doğum günü için bir hediye istiyorum dedi .
Yasli adam: Tamam ,burada aradığin şeyi bulabilrsin dedi.

Yasemin : antika şeylere bakmaya başladı ,takılar ,aksesuarlar , değişik kutular ....

Yasemin biraz daha etrafa bakınca gözüne bir tane tablo ilisti ,evet bu aradığı hediyeydi ,tablo garip bir şekilde insani kendine çekiyordu  ,tabloda küçük bir kız çocuğu ve yanında siyah bir köpek var ,köpek kıza garip bir şekilde bakmış ve kız elindeki küçük bir ekmek parçasını köpeğe veriyor .Kızın elbisesi  beyaz ,güzel bir kız ...Ama kız çok canlı bakıyor ...
Hele köpek tam bir vahşi gibi ,tam istediğim gibi .Ceren bunu görünce kesin çok begenecek ...

Tabloyu paketlettim o yasli adam bana bu taployu ben kendi evimden getirdim dedi gayet güzel bir parca sectin diyip,biraz gulumsedi .Bu gülümsemeyi pek hayra yormadım ama bu yaşlı adamdan benden başka eşya alan var mıdır ,bilemiyorum ...

Yasli adama niye bu tabloyu satiyorsunuz dedim ???

Evde  fazlalıktı hem de bu taplonun yeni sahibi olmalı ben biraz yaslandım artik bakamiyorum yani ...

Yasemin : Şeyy tamam ben şimdi gitmeliyim iyi günler size ,bu tuhaf adamın yanından hemen gittim. Bir insan niye taploya bakarki yani bunu duvara asarsin kalır ,belki de yaslandım diyor acaba tozunu filan mi alamıyor ,her neyse bunu hemen Cerene vermeliyim .

Ama aklıma bir fikir geldi ,bu taployu ben odama koyarim ,Cerene de küçük bir hediye alırım .Taployu odama astım ama hala o küçük kızdan urperiyordum ama olsun o kadar para verdim ..

Çok uykum geldi ,biraz uyuyayim dedim.Uyurken garip bir şekilde sesler geldi ,Işığı açtım odada kimse yoktu , gözüm duvardaki tabloya çarptı ,taplodaki köpek ve kız yoktu ,bu nasıl olurdu .Hala köpek sesleri geliyordu ,arkasından bir ses daha geldi küçük bir kız sesi :hadi Tom ,köpegim buraya gel ,yeni sahibimiz bizi merak eder ,hadi gidelim diyordu.

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin