👹Kardeşime Musallat Olan ..👹

117 27 12
                                    

Kız kardeşim Rukiyeye bir takım şeyler musallat olmuştu .Ben böyle şeylere inanmıyordum ama annem cahil olduğu için böyle Periye ,Cine inanırdı bana göre kaedesimde ruhsal bozukluk vardı ama ,hocalara göre kardesime Kafir Cinler musallat olmuştu.

Kız kardeşime Cinler musallat olmus diyerek kaç tane hoca annemin parasını yedi.Verdiği parayla şimdiye kadar kardeşimi iyi bir ruh ve sinir bozuklukları hastanesine yatırıp ,iyi bir tedaviyle iyileştirebilirdik ama anneme laf anlatmak zordu.

Bir gece yine kardeşim kriz geçirmeye başladı ,gözleri kızarmıştı ,elleri titriyordu ,saçları elektriklenmişti(**cinler musallat olunca saçlar sürekli elektriklenir **)
Kardeşime sarıldım sakin olmasını söyledim ama tırnaklarıyla yüzümü çizip kanattı ,artık dayanamadım Rukiyenin saçlarından tutup tekme tokat dövmeye başladım bıktım artık biz ona iyi davranmaya çalıştıkça o beni dövüyor ,annemin saçlarını yoluyor etrafa zarar veriyor .

Ben artık bu kızdan bıktım ,hemen ambulansı arayıp. Kız kardeşimi göturmelerini istedim.Kız kardeşimi o gece akıl hastanesine yatırdılar.

Artık evden bir sorun kalmadı.Annem.hala yanlış yaptığımı söylüyordu ama ben artik bi zirvaliklara dayanamiyordum.

O gece annem basimin etini yedi ,ben de mecburen kız kardeşimi geri hastaneden almak zorunda kaldık.
Kız kardeşim yine saldirgandi ,annem bir hoca bulmuştu bu hoca diğerlerinden farklıydı kapıyı acar açmaz hoca önce bir dua okudu sonra kapıya dokunup bu evde çok kişi bu kapıdan geçmiş ama bunlar insan değiller hepsinin bu kapıda el izlerini görebiliyorum ,sanki bu eve o kadar çok uğramışlar ki bu 50 yıl sürmüş gibi.
Ben de hocaya biz bu eve daha bu yıl geldik dedim.Hoca sizden önce kalanlar insan mıydı dedi.

Ben de gülerek başka kim olacaktı dedim .Tabi insanlardır dedim.

Hoca bana emin ol ki insan şeklinde çok fazla Şeytan var bu evde onların olabilir .Ama bu sadece bir işaret evin içini görmem lazım dedi.

Hoca kapıdan içeri girdi ,girer girmez bu evde İnsan kokusu yok dedi bu koku onların kokusu dedi ,Bu ev Şeytanların mesken yeri .Bu evde kalmak delilik dedi.

Ben biraz korkmaya başladım ,sonra hoca merdivenlerden çıkarken bana merdivendeki izleri gösterdi ,buradaki izler insanin yapabileceği izler değil adeta bir ateş parçası düşmüş gibi siyahlaşmiş.

Hoca gerçekten doğru söylüyordu bu medivendeki izleri daha yeni gördüm sonra kız kardeşimin odasına gidiyorduk ,hoca Rukiyenin odasına giderken ,kendini zor tuttu bu odada Kafirler var onlar bana engel olmaya çalışıyorlar ,onlar çok güçlüler emin ol ki onlarla ancak 3.gözü açık insanlar ugrasabilir ,unutmaki onlar çok kurnazlardir şimdi bizi işittiler .

Sonra Rukiyenin yanina gelip kalbine dokundu .Rukiye birden bağırdi ,hoca bu kızın kalp yoluna musallat olmuşlar dedi.O bizim dediğimiz şeyleri duymuyor ancak tersten konusarsak duyar dedi.

Sonra biz tersten konuşmaya başladık ,ben Rukiyeye kardeşim iyileseceksin dedim tersten oda ,bana abla yardım et dedi.

Anladım ki hoca her şeyi doğru söylüyordu .

Hocaya bu evden tasinsak Rukiye düzelir mi dedim .Hoca hayır dedi.
Hoca bu kız ancak kalp yolunun açılmasıyla düzelir dedi.

Peki nasıl olacak dedim.

Hoca onu şimdi soğuk bir banyo yaptircagiz ,sonra onun elbiselerini yakacagiz dedi.
Her şeyi yaptık kardeşim cirilciplakti ,damarlarinda dolasan siyah şeyleri görebiliyordum.
Hoca Rukiyeye dualar okudu sonra Rukiyenin kalbinin üzerine bir şekil çizdi bu onları korkutacakmis .

Hoca çizdiği anda kalbinden siyah şeyler çıktı ,ama sorun şuydu çıkan şeyler hocaya musallat oldu ben annemi ve kardeşimi alıp o evden kaçtım ,kız kardeşim düzeldi ama hocaya ne oldu bilmiyorum.

 (Korku hikayeleri) Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ