👺Sosyopat Katil👹

71 16 7
                                    


Aslında bu hikayemi anlattığımda bana deli diyebilirsiniz...

Henüz 5 yaşındaydım, annem evde yoktu.Ben evde yalnızdım odamda oturmuş oyuncak bebeğimle oynuyordum .Aşagığıdan benimle de oynar mısın?? diye çocuk sesi geldi.Önce korktum ama zaten canım sıkılıyordu , annem bana yabancılarla konuşma demişti ama çocuklar benim için yabancı değildi .
Hemen salona gittim , ama kimse yoktu .Peki o küçük kız sesi kimden gelmişti .Tekrar bir ses geldi , "Ben burdayım yanıma gel hadi " ..
Ama kimseyi görmüyordum .
Nerdesin diye sordum ??

Tam arkandayım dedi.Arkamı döndüğümde karşımda bizim havuzda boğulan Lucy vardı .Hala saçları ıslaktı ,elbisesinden su akıyordu ,yüzü bembeyaz olmuştu.

Sonra kapıyı açıp bahçeye kacti.Havuzun basina geldi ,
Ben: Lucy ne yapıyorsun ?? Havuzdan uzak dur dedim. Lucy : Havuzun başında dururken ,arkasından annem geldi .Annem Lucye önce sarıldı sonra Lucyi havuza itti .Lucy gozlerimin önünde öldü. Birden uykudan uyandım ,kabustu ... Lucyi öldüren annem miydi ??? Buna tam 20 yıl sonra öğrendim ,annem çocuklardan nefret eden bir sosyopattı .Lucy öldükten sonra 3 çocuk daha havuzumuzda bozuldu , eve cagirdigim arkadaşım Roz balkondon düşüp öldü , küçük kardeşim lona kolorifer kazanina düşüp yanarak öldü.

Annemin bir katil sosyapat olduğunu akli dengesini kaybedince öğrendim.Annem hastaneye ziyarete gittiğimde sürekli bana şunu söylüyordu :
Çocuklar ,küçük şeytanlar ,onlar beni öldürecekler çocuklar kötüler ,Tanrının günahı onlar ,cocuklar kötüler !!!!

Peki seni neden öldürmedim biliyor musun Carmen ????

Çünkü sen de benim gibi bir sosyapatsın ,arkadaşın Roz'u balkondan sen attın ,küçük kardeşin Lonayı kolorifer kazanına attığını biliyorum , ama sen benim kızımsın bu kücuk sır ikimizin arasında kalacak ,Unutma Carmen "Katiller asla geçmişlerinden kacamazlar ,sen de öyle ...

Yorum yazınnn 😍

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now