Bir Aile

98 28 13
                                    

Odaya girdim etraf dağınıktı bu eve en son 10 yıl önce gelmiştim ,genç kızlığım burda geçmişti şimdi bir harebeden farksız.Duvarların boyaları çıkmış ,tavanlar çökmüş ,etraf iğrenç bir şekilde çöplük gibi kokuyor.

Mesela şu karşıdaki koltuk ?Görüyor musun onu hani üzerinde çiçekli bir örtüsü olan evet işte o ,o koltuktaki kan izlerini görüyor musun ,iyice bak ,gözlerini iyice aç koltuğun her yeri kan dolu ,o koltukta annem öldü.

Peki ya şu karşıdaki ,pencereyi görüyor musun ,tahta çevçeveli ,camda kırıklar var baya da kirli evet işte o cam.Onda ise Kız kardeşim viola intihar etti.Öyle sıradan atlama değil ,önce camı açtı sonra ,saçlarını  camın arasına koydu ,sonra kendini bir kuş gibi aşağı bıraktı ,saçlarını camda kaldı ,aşağıya düştüğünde saçları yoktu ,başı kanlarla doluydu ,hala saçlar camda duruyor ,sarı saçları ...

Biraz daha yaklaş şimdi o baktığın yerden ,aynadaki kan izlerini görüyor musun ,işte bunları yapan o ayna bana inan , o şey bizden daha güçlü.

Bu eve gelmekle delilik ettiğimi düşünüyorsun değil mi ??
Ayna tam karşımda ,yanına gidiyorum ,yaklaştım ,yüzümü o aynaya yakınlaştırıyorum ,biliyorum öleceğim ,saçlarımı çekiyorlar ,beni istiyorlar ,yarım kalan işlerini tamamlamak istiyorlar.

Bu ev sonsuza dek canlı kalacak .

Aynayı duvardan çıkardım ,ve pencereden aşağı attım .Parçalara ayrıldı. Kız kardeşimin öldüğu yerde kırıldı.

Ben şimdi kapıyı kilitleyim bu evden gidiyorum.Bu evdeki ruhlar artık özgür ,Peki bana ne olacak ??

Ben  yaşıyorum galiba ,.

 (Korku hikayeleri) Where stories live. Discover now