Böcekler

51 5 5
                                    

Sabah uyandigimda ağzimin içinden çıkan kanları gördüm simsiyahtı ve iğrenç kokuyordu .Hastamıydim yoksa ama bu normal kana benzer miyorduki içinde siyah ve yeşil renkler vardı , yeni çürümeye başlamış bir cesedin gözleri gibiydi ,çok igrencti hemen annenin yanina kostummm.

Annem üstüme basıma bulaşan kanları görünce hemen uzerimdeki giysileri çıkarttı ve vücuduma bakmaya başladı .
Vucudumda çok küçük bir böcek buldu ama çok küçüktü annem o böceği alıp bir kavanoz gbi bir şeye koydu .Sonra ağzını sıkıca kapatıp , bunun sakın ağzını açma ,benim bir isim var 2 saate kadar gelcem .

O böcek kavanozunu alıp ,annem gittikten sonra hemen odama çıkardım. Bu böceği niye annem kavanoza koymuştu ki normalde gördüğü böceği hemen öldürürdü ,bunun farkı neydi ki ??

Acaba böceğe biraz daha yakından Baksam ne olurdu ,ya da boşver..
Kapi zili çaldı annem gelmiştir zannettim fakat bu arkadaşım Tom du .Hemen odama koştu ve kavonozdaki böceği gördü .Ona dur sakin açma dedim ama kavonozu yere düşürdü ve böcek kavonozdan cikip hemen Tomun üzerine geldi ...
O anda tomda gariplikler olmaya başladı ,yerde cirpinmaya başladı ...Korkudan olecektim ki annem ve bir tane yasli kadın geldi .Annem olanları anlayınca yasli kadın Tomun vücudundaki böceği aradı ama bulamadı .Yasli kadın anneme : Çok geç kaldık ...Lanet sirayet etti ve yeni bir beden buldu ..

 (Korku hikayeleri) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora