Çocukluk anısı

28 4 0
                                    

  Gece yarısı olmuştu hala uyuyamamıştı. Mutfağa gidip yiyecek bir şeyler aldı. Odasına geldi.Odasındaki gece lambası bozulduğundan odası çok karanlıktı,  ışığı açmak istedi fakat elektrik gitmişti. Birden bana yardım et diye bir ses duydu. Yanlış duymuş olamazdı ama çok korkmuştu hemen yatağının içine girdi, yorganı yüzüne kadar çekti ama o ses yine bana yardım et dedi. Korkudan dişleri birbirine değiyordu. Ayakları titremeye başladı. Aklına gerçekten birinin kendisine ihtiyacı varsa o zaman o insana yardım etmek zorundaydı. Yatağından kalktı. Yatak odasındaki çekmecesinden küçük el fenerini aldı. Odası aydınlanmıştı ama keşke hic aydınlanmasaydı. 
  Işığı açtığı an karşısında küçükken ölen arkadaşı Sira'yı gördü. Ama neden odasına gelmişti ki.....
Aklına henüz 5 yaşındayken yaşadığı o anısı gelmişti, Sirayla  birlikte  o gün arka bahçemizdeki eski kulübede oyun oynuyorduk.  Sira kulübenin üst katına çıkmıştı. Ben ise aşağıda kalmıstım ama sira yukarı çıktıktan sonra bana yardım et Zeze diye bağırmaya başlamıştı. Ama ben yukarı çıkmaya çok korkmustum çünkü Sira çok korkmuş bir şekilde bağırıyordu ben hemen dışarı çıktım. O gün Sırayı o kulübede kanlar içinde bulmuşlardı...

Yıllar geçmişti ben 21 yaşındaydım ama Zeze' yi unutmaya çalışıyordum hem ben daha çocuktum, hic bir suçum yoktu.

Şimdi ise Sira karşımdaydı ama hala çocuktu o. Bana neden yardım etmedin Sira dedi. Yanıma doğru gelmeye başladı,  o sırada elektrikler gelmişti. Ama Sira odada yoktu.
Zeze ne olduğunu anlamamıstı ama yerdeki kan izlerini görmüştü.... Kan izlerini takip etti ve eski kulübeye gelmişti. Kulubeden içeri girince kapı kapandı ve. Karşısında yine Sira vardı ama bu sefer tek değildi yanında iki tane simsiyah köpek de vardı.

 (Korku hikayeleri) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin